reklama
Kasia zrobimy xczejńdź - dawaj swoje gary a ja ci prasowankoA ja dziś nie chcem ale muszem PPD uskutecznic na całego. Wczoraj nawet naczyń po obiedzie nie chciało mi sie umyć i straszą ze zlewozmywaka i mnóstwo innych rzeczy do zrobienia. Massssakra normalnie...
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Mój Kuba też dydający non stop;-)..nawet w nocy, ale przyjdzie czas to się oducząKurde, a moje dziecko to uzależnione od smoczka jak mamusia od BB Ale tak na poważnie - Oliwka w ciągu dnia prawie non stop ma smoczka w buziolu , a jak mówię do niej "oddaj, duża dziewczynka jesteś i nie potrzebujesz smoczka" i próbuję go odebrać to jest dzika histeria . A w nocy śpi bez smoczka dla odmiany . Dziwoląg jakiś czy co ??
O matko jakbym kubę widziala on też tak czasami potrafi...na szczęście nie zdaża mu się to często;-)No a teraz przedstawię dowód rzeczowy że moja śliczna córeczka postanowiła mnie nerwowo wykończyc, tak ostatnio mam prawie cały dzień:
http://smyki.pl/prg/img.php?wideo=520772
super..uciekający Lolek bardzo mi się podoba;-)
i mnie ;-)I Ciekawe, czy i mnie ktoś przygarnie?;-)
kochana nie przejmuj się mój Kuba usiadł też bardzo późno, a zaczął chodzić jak miał skończone 16 m-cy ...na wszystko przychodzi czas,a każde dziecko rozwija się w swoim tempieno rwie się gdzieś tak od 3 miesiącateraz sobie wykombinował wspinanie się po mnie przy karmieniułapie mnie za włosy i się unosi na boku do siedzenia ale jeszcze sam nie siedzi
i jak poszło??;-). ...mnie się wczoraj to budowanie nie udało,bo szybko zasnęłambudować relacje rodzinne;-);-)
super fryzurkaa tam wygladam z artystycznym nieladem na glowie...i czuje sie fajnie, bo ja mam raczej cienkie wlosy i jak je tak powywijam jest ich ...jak widac ;-)( a odrosty jutro cos fryzjerka naprawi ;-)
oj znowu mnie imprezka ominęła...ale kiedyś z wami poimprezuje
śliczny słodziak:-)
łooooo a ja dziś przymusowo PPDHej Kasia i Madzka!
net mi dzis tak lazi wolno ze mnie zaraz cos zaleje...wiec milego dnia, zmykam. Dzis zadnego PPD tylko leniuchowanie na calego!!!!! :-) :-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Autko wczoraj zostało sprzedane :---------(
pranie powiesiłam ale odkurzyć nie odkurzyłam bo wyjec się włączył i dopiero co zasną ...więc żeby się nie nie będę hałasować
Poza tym to na razie dam sobie spokój z porządkami bo po powieszeniu ubrań zaczęło mnie kuć przy sercu i ciężko mi było oddychać.... tak potwornie bolało z 10 minut mnie tak trzymało ale na szczęście przeszło.......
Poza tym to na razie dam sobie spokój z porządkami bo po powieszeniu ubrań zaczęło mnie kuć przy sercu i ciężko mi było oddychać.... tak potwornie bolało z 10 minut mnie tak trzymało ale na szczęście przeszło.......
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
O moje Ty biedactwo. Zobaczysz Jacuś poszuka Ci inne, lepsze. Ne pakaj już,.buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Madźka -lets du xczejńdź.aj lajk ajroning. jor inglisz is perfekt.yc najs tu spik łyf ju.Kasia zrobimy xczejńdź - dawaj swoje gary a ja ci prasowanko
reklama
inna przykro mi:-( nie smutaskuj się... znajdziecie jeszcze fajniejsze autko...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Podziel się: