reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam was sobotnio. U mnie dziś mieli byc goście,ale nic z tego nie wyszło,bo im się córka rozchorowała:-(Czeka mnie wiec kolejny nudny weekend...

reklama
Kurde, a moje dziecko to uzależnione od smoczka jak mamusia od BB :-DAle tak na poważnie - Oliwka w ciągu dnia prawie non stop ma smoczka w buziolu :sorry2:, a jak mówię do niej "oddaj, duża dziewczynka jesteś i nie potrzebujesz smoczka" i próbuję go odebrać to jest dzika histeria :baffled:. A w nocy śpi bez smoczka dla odmiany :dry:. Dziwoląg jakiś czy co ??
Mój Kuba też dydający non stop;-)..nawet w nocy, ale przyjdzie czas to się oduczą:tak:
No a teraz przedstawię dowód rzeczowy że moja śliczna córeczka postanowiła mnie nerwowo wykończyc, tak ostatnio mam prawie cały dzień:
http://smyki.pl/prg/img.php?wideo=520772
O matko jakbym kubę widziala on też tak czasami potrafi:szok::szok:...na szczęście nie zdaża mu się to często;-)

super..uciekający Lolek bardzo mi się podoba;-):tak:
I Ciekawe, czy i mnie ktoś przygarnie?:confused::sorry2:;-):-p
i mnie :confused::unsure:;-):laugh2:

no rwie się gdzieś tak od 3 miesiąca:tak::tak:teraz sobie wykombinował wspinanie się po mnie przy karmieniu:baffled:łapie mnie za włosy i się unosi na boku do siedzenia :-D:-Dale jeszcze sam nie siedzi:no:
kochana nie przejmuj się mój Kuba usiadł też bardzo późno, a zaczął chodzić jak miał skończone 16 m-cy ...na wszystko przychodzi czas,a każde dziecko rozwija się w swoim tempie:tak:
budować relacje rodzinne;-);-)
i jak poszło??:-p;-):laugh2:. ...mnie się wczoraj to budowanie nie udało,bo szybko zasnęłam:sorry2::-p:laugh2::laugh2::laugh2:

a tam wygladam z artystycznym nieladem na glowie...i czuje sie fajnie, bo ja mam raczej cienkie wlosy i jak je tak powywijam jest ich ...jak widac ;-)( a odrosty jutro cos fryzjerka naprawi ;-)
super fryzurka:tak:

oj znowu mnie imprezka ominęła:baffled::dry:...ale kiedyś z wami poimprezuje:tak:

hihi! o a tak twoja imiennieczka wyglądała po łasuchowaniu
śliczny słodziak:tak::-)

Hej Kasia i Madzka!
net mi dzis tak lazi wolno ze mnie zaraz cos zaleje...wiec milego dnia, zmykam. Dzis zadnego PPD tylko leniuchowanie na calego!!!!! :-) :-)
łooooo a ja dziś przymusowo PPD:baffled:

pranie powiesiłam:tak: ale odkurzyć nie odkurzyłam bo wyjec się włączył:szok::szok::szok: i dopiero co zasną :tak:...więc żeby się nie nie będę hałasować:dry:

Poza tym to na razie dam sobie spokój z porządkami bo po powieszeniu ubrań zaczęło mnie kuć przy sercu i ciężko mi było oddychać.... tak potwornie bolało :no:z 10 minut mnie tak trzymało ale na szczęście przeszło....... :dry:

reklama
Do góry