reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki dziewczynki, będę zaglądała w każdej wolnej chwili. Bo tęskno mi bez Was:tak:

asiulinka co do wyjazdu to cały czas mam mieszne uczucia. Euforia miesza się z totalnym dołem. I tam kocha osoba i tu kochane osoby. Ciężko tak. Ale damy radę musimy :tak:

reklama
Hejka:-) Ja już wróciłam i nadrobiłam co miałam:-)
Bodzia KArolek jest super, oglądąłam filmik po narodzinach jaki słodzik, a jaki zmęczony był... Aż mi się poród przypomniał jak go zobaczyłam takiego malego:-)
Sikirka dziękuję Ci z całego serca za ten film, podbudował mnie bo chyba ja jednak nie mam najgożej:-D Michał dłużej jak 5 min nie płacze.... Charakterek to ta Twopja córcia ma:-)
inna moja siostra miała taki odkurzacz dla swojej córki:-) I naprawde fajana zabawka, ja normalnie byłam pod wrażreniem:-) Gadał że wszystko posprzata i takie tam świetna zabawka, imitowął dzwięk odkurzacza i wogóle fajna sprawa:-) Polecam, gdybym miała córcię to tez napewnio bym sobie takż zabawkę sprawiła hihi
Madźka Twój synek już peła:szok: Mój to leży jak kłoda:-) Wcale ani sie nie kula ani nie obraca nic z tych rzeczy.... tylko nogami się bawi:-) Ale tylko gołymi hihi
No ja dziś będę miała gościa, sis męza ma przyjechać z ciuchami dla Michała bo jej sądsiadka dała:-) Ciekawe czy będzie coś dobrego na Michała bo tej sąsiadki syn ma 4 lata więc może być małe:-( Najwyżej dla Wojtaska zastanie a co tam:-)
Moja sis była na bilansie ze swoim 4 letnim synem i warzy 14,8 kg i ma 103 cm wzrostu, tyle co Michał:szok: No i oczywiście mój synek waży 17,5 kg więc normalnie wypas:-D

Małgosiunia dużego masz tego synka.:tak: A ubrania zawsze się przydadzą -jak nie dla jednego, to dla drugiego.:-)

Anula ja bym wzięła twojego Stasia, żebyś mogła sobie odpocząć. ale pod warunkiem, że będzie grzeczny i będzie ładnie sie bawił z moimi chłopcami.;-):-D

T:blink:

I
Ciekawe, czy i mnie ktoś przygarnie?:confused::sorry2:;-):-p
choć Asiulinka
36_27_2.gif

Małagosiunia Szymek dopiero drugi dzień pełza:rofl2::-D:-Dale zaiwania coraz szybciej:szok::-D
anula dawaj tu swojego wyjusa zaraz ich obu tu po kątach porozstawiam
36_2_83.gif

Witam ponownie :tak:
Amanda ma dzisiaj jakiś kiepski chumor:-( jak nie marudzi to wisi przy cycku i tak na okrągło......na spacerku też było tragicznie....spała 10 minut a potem się darła jakby ją ze skóry obdzierali :baffled::crazy:
.....bratowa nie przyjechała bo Julcia jest chora:-(....

Bodzi super filmiki :-) Karolo przeuroczy:-D i szybko biega :laugh2::laugh2::laugh2:
Dzień dobry dziewczynki!

Ostatnio nie za często bywam, ale jakoś czasu brak.
Zaczęły się już przygotowania do wyjazdu. Biegam po urzędach załatwiam wszystko, żeby pojechać z lekką głową i niczym się nie martwić. Biegam po lekarzach, robię badania, dla świętego spokoju. Oj już powoli mam wszystkiego dość. Gorący miesiąc przedemna :tak:

Jędrka mam zagilowanego. Z nosa mu się leje, nie nadążam wycierać, nic nie pomaga. Już zaczynam sie martwić czy to przypadkiem nie jakieś alergiczne :baffled:
Oby nie. Juz jeden alergik w domu wystarczy :dry:

Nie nadrobię co u Was, u mnie to ostatnio jakiś standard :zawstydzona/y: Buziam Was mocno i jak znajdę tochę wolnego to poklikam z Wami więcej.
sewa dużo zdrówka dla Jędrka i bez problemowego załatwienia wszystkich spraw:tak:;-)
Sikoreczka słodki rozdarciuch z Madzi ;-) ....głosik to ma donośny....:tak:..

reklama
Do góry