tylko jakim cudem ja w zyciu na Śląsku nie byłamNo to wsio jasne
reklama
Bo nas zła wróżka rozdzieliła po narodzinach..Ach....tylko jakim cudem ja w zyciu na Śląsku nie byłam
Bo nas zła wróżka rozdzieliła po narodzinach..Ach....
sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry dziewczynki!
Ostatnio nie za często bywam, ale jakoś czasu brak.
Zaczęły się już przygotowania do wyjazdu. Biegam po urzędach załatwiam wszystko, żeby pojechać z lekką głową i niczym się nie martwić. Biegam po lekarzach, robię badania, dla świętego spokoju. Oj już powoli mam wszystkiego dość. Gorący miesiąc przedemna
Jędrka mam zagilowanego. Z nosa mu się leje, nie nadążam wycierać, nic nie pomaga. Już zaczynam sie martwić czy to przypadkiem nie jakieś alergiczne
Oby nie. Juz jeden alergik w domu wystarczy
Nie nadrobię co u Was, u mnie to ostatnio jakiś standard Buziam Was mocno i jak znajdę tochę wolnego to poklikam z Wami więcej.
Ostatnio nie za często bywam, ale jakoś czasu brak.
Zaczęły się już przygotowania do wyjazdu. Biegam po urzędach załatwiam wszystko, żeby pojechać z lekką głową i niczym się nie martwić. Biegam po lekarzach, robię badania, dla świętego spokoju. Oj już powoli mam wszystkiego dość. Gorący miesiąc przedemna
Jędrka mam zagilowanego. Z nosa mu się leje, nie nadążam wycierać, nic nie pomaga. Już zaczynam sie martwić czy to przypadkiem nie jakieś alergiczne
Oby nie. Juz jeden alergik w domu wystarczy
Nie nadrobię co u Was, u mnie to ostatnio jakiś standard Buziam Was mocno i jak znajdę tochę wolnego to poklikam z Wami więcej.
Troszkę ogarnęłam w domu, ale tylko troszkę, i pomyłam garnki. Przydało by się jeszcze poprasować, ale jakoś weny brak.
Chciałam jeszcze napisać, że Grzesia uśpiłam, ale już się obudził (spał całe 30 min.). Na szczęście w dobrym humorze-bo od razu uśmiechnięty.
Bodzia Karolek fajny, a ten filmik z bańkami, to już kiedyś chyba widziałam.
I widzę, że "nowe" siostry się odnalazły po latach. Gratuluję.:-)
Ciekawe, czy i mnie ktoś przygarnie?;-)
Chciałam jeszcze napisać, że Grzesia uśpiłam, ale już się obudził (spał całe 30 min.). Na szczęście w dobrym humorze-bo od razu uśmiechnięty.
Ale ma charakterek. Ciekawe po kim?;-) Oj,współczuję Ci bardzo. I podziwiam.:-)No a teraz przedstawię dowód rzeczowy że moja śliczna córeczka postanowiła mnie nerwowo wykończyc, tak ostatnio mam prawie cały dzień:
http://smyki.pl/prg/img.php?wideo=520772
Bodzia Karolek fajny, a ten filmik z bańkami, to już kiedyś chyba widziałam.
I widzę, że "nowe" siostry się odnalazły po latach. Gratuluję.:-)
Ciekawe, czy i mnie ktoś przygarnie?;-)
reklama
Podziel się: