reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
No tak, ale nie sądziłam, że ktokolwiek zapamięta, a tu proszę - gratuluję takiej mega pamięcibo wrzucałaś fotkichyba na allegro zmówiłaś już nie pamiętam
Ja właśnie wróciłam z Raciborza, indeks oddany, legitka wymieniona, skierowanie na praktykę wzięte :-).
U nas pogoda piękna, ciepło, słoneczko świeci, tylko lekki wiaterek jest, ale naprawdę lekki. Wkrótce ubieram bejbi i mykamy bo aż grzech w domu siedzieć w taką pogodę
Bodzia, fotki super.
A wiecie, Oliwka ma dzisiaj wyjątkowo dobry nastrój, aż w szoku cięzkim jestem. Spała ponad godzinę, obudziła się zadowolona i uśmiechnięta . A teraz ładnie się bawi.
I mam pytanie, moze któraś z Was miała dla swojego dziecka jakiś zabawkowy odkurzacz?? Tylko nie chodzi mi o Pyłka, bo on to jakoś nie trafia do mnie, bardziej chodzi mi o taki zabawkowy wyglądający jak normalny. I jeśli któraś miała doświadczenie z takim ustrojstwem to jak się sprawuje ?? Bo zastanawiam się nad kupnem tego czegoś dla Olinki.
Inna co Ty córę na PPD chcesz wychować?? W kwestii odkurzacza to nie pomogę niestety bo za moich czasów to nie było czegoś takiego a Szymkowi to raczej zestaw mały stolarz kupięI mam pytanie, moze któraś z Was miała dla swojego dziecka jakiś zabawkowy odkurzacz?? Tylko nie chodzi mi o Pyłka, bo on to jakoś nie trafia do mnie, bardziej chodzi mi o taki zabawkowy wyglądający jak normalny. I jeśli któraś miała doświadczenie z takim ustrojstwem to jak się sprawuje ?? Bo zastanawiam się nad kupnem tego czegoś dla Olinki.
super że na uczelni juz na cito wszystko załatwiłaś;-);-)Miłego pacelku Lachonki
anaconda27
styczniówka2006
My po spacerku, na dworku cieplutko aż miło było połazić, a teraz trza się wziąć za obiad i ogarnąć trochę ten bałagan
Ja zawrjuje z tym moim Małpiszonem...Jak ja wczoraj pół dnia na spcerze to on w domu był o 13 a dziś obiecał,że wróci wcześniej i jeszcze go nie ma.My tej czapki dla Lola w życiu nie kupimyA sama nie moge bo to z daszkiem i tata chce wybrać
reklama
Podziel się: