reklama
My wczoraj pojechaliśmy ze Stasiem do moich rodzićów i zabalowaliśmy do dzisiaj
Zaliczyłam kolejne upiększanie i na koszt taty poszłam do fryzjeraco wizyta to krócej mnie obcina
Czuję się piękna zadbana i młoda
wsapaniale!!! my chcemy to zobaczyc!my chcemy to zobaczyc!my chcemy to zobaczyc!
my chcemy to zobaczyc!
Sikoreczka, Inna świetne foteczki a dzieciaczki przesłodkie:-);-)
anula tak trzymaćMy wczoraj pojechaliśmy ze Stasiem do moich rodzićów i zabalowaliśmy do dzisiaj
Zaliczyłam kolejne upiększanie i na koszt taty poszłam do fryzjeraco wizyta to krócej mnie obcina
Czuję się piękna zadbana i młoda
sikoreczka79
Fanka BB :)
Nio Przemuś już śpi Adrianek chyba też, natomiast Madzię mam na kolanach i cycusia sobie;-)Szkoda że dzieci nie biorą przykładu z tatusia i nie odlatują tak szybko
Asiulinko super że chłopaki już oki. U nas Madzia pozostała z lekkim szmerem ale lekarka kazała wychodzic. Podobno jak nie ma gorączki to można wietrzyc w taki ładny dziń
Aluśka to pozostaje obserwacja Może to tylko pojedynczy przypadek. Trzymam kciuki:-)
Asiulinko super że chłopaki już oki. U nas Madzia pozostała z lekkim szmerem ale lekarka kazała wychodzic. Podobno jak nie ma gorączki to można wietrzyc w taki ładny dziń
Aluśka to pozostaje obserwacja Może to tylko pojedynczy przypadek. Trzymam kciuki:-)
reklama
Podziel się: