reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
bere014.gif
pijmy i spiewajmy!!!! lalalallalal....Siostra zapodaj nute...
Wina wina wina dajcie
A jak umrę pochowajcie
na zielonej Ukrainie
Przy kochanej mej dziewczynieeeee
Hej Hej Hej sokoły.....

Już zdaję relację.....z wizyty u lekarza....
....Pani doktor po zbadaniu ogólnym Amandy stwierdziła że to jeszcze za wcześnie żeby określić czy to na policzkach jest skazą białkową więc na razie kazała mi wyeliminować nabiał i za parę dni zacząć go pomału wprowadzać do jadłospisu ale cały czas Amandę obserwując.....i spisywać wszystko co jem bo być może co innego w moim menu powoduję alergię....:dry:

Już zdaję relację.....z wizyty u lekarza....
....Pani doktor po zbadaniu ogólnym Amandy stwierdziła że to jeszcze za wcześnie żeby określić czy to na policzkach jest skazą białkową więc na razie kazała mi wyeliminować nabiał i za parę dni zacząć go pomału wprowadzać do jadłospisu ale cały czas Amandę obserwując.....i spisywać wszystko co jem bo być może co innego w moim menu powoduję alergię....:dry:
mysmy sie nigdy nie dowiedzieli co uczulaKube w moim jedzeniu...a juz jadlam an okraglo dzem jablkowy i w koncu odstawilam go/
Aluska saidaj....poleje Ci
bere027.gif

Cześć Lachonki!:-)
Nie zaglądałam do Was cały dzień i nawet się stęskniłam za Wami.;-):-D
Dziś była u nas moja mama i troszkę się pobawiła z Maciusiem.:-)
Byłam u lekarza chłopaczkami u kontroli i są osłuchowo czyści. Ze spacerkiem mam się jeszcze wstrzymać do poniedziałku, ale myślę, że wytrzymam.;-):tak:

A tak w ogóle, to dziś i jutro jestem slomiana.;-):-D

Idę Was teraz trochę poczytać.

reklama
Do góry