reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem jestem:tak::tak:

No gdzie Wy są wszystkie ?/
Madźka, Bodzia, asiulinka, Sikorka ......................??

Meg kurczę, ja to też Ciebie bym sie poradziła jak się ubierać/nie ubierać, ale nie będę dawać tutaj swojego zdjęcia, bo się wstydzę :-p
Inna nie przesadzaj widziałam Twoje zdjątko:-p:-p i możesz spokojnie się publicznie pokazywać:-D
Meg no jak już się wyfiokowałaś to chociaż się pochwal;-);-)
Kasia miłego obchodu:tak:;-)

reklama
buahahha...wez Inna przestan :-D:-D:-D dawaj to foto do watku "Jak sie nie ubierac" (utnij glowe...i napisz ze sasiadka prosila zeby zapytac ....;-) ;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:
No jakieś tam wkleiłam :-p, na razie nie umiem lepszego znaleźć :-(

Jestem jestem:tak::tak:

Inna nie przesadzaj widziałam Twoje zdjątko:-p:-p i możesz spokojnie się publicznie pokazywać:-D
Meg no jak już się wyfiokowałaś to chociaż się pochwal;-);-)
Kasia miłego obchodu:tak:;-)
Och, no to dobrze, że mogę się publicznie pokazywać, bo się właśnie zastanawiałam czy wyjść dzisiaj z domu czy nie :laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Oliwka wcisnęła całego gołąbka :tak:, zaraz ubieramy się na spacerek, przy okazji cyknę fotkę mojej małej strojnisi ;-)
Madźka, idź się połóż, odpocznij, to może jakąś imprezkę wykołujemy wieczorkiem :-D

No nareszcie was doczytałam, na targu jednak byłam, ale się okazało że nie ma nic co mi potrzebne, no ale przecież ja zawsze muszę mieć pecha:-:)-:)-(
Za oknem chyba zaraz lunie bo strasznie się zachmurzyło, ale przed południem było ładnie i cieplutko więc jesteśmy wyspacerowani. Maja upadła na chodnik i rozbiła sobie bródkę do krwi, oj jak przy tym płakała:szok::szok::szok: Teraz śpi biedulka, bo do domu wróciłyśmy dopiero po godz.14

My pospacerkowali dwie godzinki, porobiłam troszkę fotek. Narazie nie mogę ich zgrac bo mała zmierzli:baffled: Po pierwszej wzięła mnie do pokoju i powiedziała że chce spac. Wszystko byłoby oki, gdyby nie to że chciała spac u mnie na rękach i 4 razy usiłowałam ją odłożyc:wściekła/y: Nie to nie, ja nie będę godzinę z dzieckiem na rękach chodzic (usiąśc też nie mogłam):no:
Właśnie zobaczyłam wiadomości że ta mądra pani od edukacji wymyśliła że w przyszłym roku 6 latki pójdą do pierwszej klasy:crazy:No przeca mnie trafi, nie wyobrażam sobie Adrianka w szkole w przyszłym roku:dry:
Muszę chyba ta moja Madzia ululac bo dostanę czegoś:oo:

reklama
No ja już o tym wiedziałam,że Maja pójdzie rok wcześniej do szkoły, ale jak na razie o tym nie myślę - w końcu mam jeszcze trochę czasu:-D:-D:-D

Do góry