reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Och, jak przyjemnie :-). Kąpiel z pianką, peeling (moim nowym specyfikiem), peeling stópek, balsamowanie...
Któraś z Was chciała wiedzieć czy te kosmetyki z Vichy działają - ja polecam z całego serca. Po kilku zastosowaniach skóra jest bardziej napięta, gładziutka, super!!

Oliwka już pospała :baffled:

Cześc Lachony

Tesknilyscie?;-)

ja dzis od samego rana byłam w pracy, później wpdałam do domu i zabraalm dziecko na palc zabaw bo było piekne sloneczko, a popoludniu ma lac:baffled: teraz próbuje moje dziecko polozyc spac ale on wcale nie chce, cos mi si ewydaje ze konczy sie moje odpoczywanie popoludniowe na bb :no:

Zaraz jem obiadek i po 14 znowu w trase ruszam, takze wybaczcie nieobecnosci moje:sorry2:

Och, jak przyjemnie :-). Kąpiel z pianką, peeling (moim nowym specyfikiem), peeling stópek, balsamowanie...
Któraś z Was chciała wiedzieć czy te kosmetyki z Vichy działają - ja polecam z całego serca. Po kilku zastosowaniach skóra jest bardziej napięta, gładziutka, super!!
Martynka zapodaj proszę jeszcze raz nazwę tegoż eliksiru piękna i rozpusty:tak::tak:to może na imenyny se zażyczę od hasbęda:dry:
Wróciliśmy biegiem przed ulewą:confused2:normalnie pogoda zmienia się u nas co kilka sekund. Kwiecień plecień;-)Szymcio grzecznie leżakuje i bawi się gryzaczkiem a ja ide coś na ząb wrzucić bo zgłodniałam okrutnie:sorry2:

Madziu, to jest Lipo-Metric (żel) i Lipo-Peel (peeling), dostępne oczywiście tylko w aptece, cena peelingu to ok.52 zeta, a żelu ok.75 zł.
U nas w planach spacer, ciuszki nawet naszykowałam, a tu chmury idą takie ohydne :sorry2:, że chyba będzie padać :no:

u nas tez chmury, Kuba spi a ja mam wymodelowane wlosy co mi sie nie zdarza, jakos mnie naszlo z rana i nawinelam na gabkowe papiloty i mam wiosenna burze lokow...i komu ja je pokaze?(napewno nie Wam :-p :-D ) Ale moze u nas nie bedzie lac ...hmmmm

No gdzie Wy są wszystkie ?/
Madźka, Bodzia, asiulinka, Sikorka ......................??

Meg kurczę, ja to też Ciebie bym sie poradziła jak się ubierać/nie ubierać, ale nie będę dawać tutaj swojego zdjęcia, bo się wstydzę :-p

reklama
No gdzie Wy są wszystkie ?/
Madźka, Bodzia, asiulinka, Sikorka ......................??

Meg kurczę, ja to też Ciebie bym sie poradziła jak się ubierać/nie ubierać, ale nie będę dawać tutaj swojego zdjęcia, bo się wstydzę :-p
buahahha...wez Inna przestan :-D:-D:-D dawaj to foto do watku "Jak sie nie ubierac" (utnij glowe...i napisz ze sasiadka prosila zeby zapytac ....;-) ;-);-);-):laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry