reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-)
Anula Stasiu uroczy!
Ja depilatora wieki nie uzywam, juz nie kupie wiecej tego narzedzia tortur...co 2-3 dni brzytwa pod prysznic i juz...bez bolu i raz dwa trzy :-)
Aleeee bym jeszcze pospala....mmmmmmmmmm

reklama
Inna daj znać czy to działa ten krem. Ja własnie od dziś z Avonu sobie na celulit kupiłam i zaczęłam kurację:-)
Spoko, dam znać, po pierwszym uzyciu stwierdzam zajebi*cie gładką skórę, po żadnym kremie takiej nie miałam :tak:. Peeling w użyciu będzie dzisiaj wieczorem :tak:, tylko trochę mnie przeraża to, że trzeba go spłukać zimną wodą :sorry2:.
Oprócz tego mam też z Avonu, ten nowy, nie pamiętam jak sie nazywa i z Nivea, ale tego to praktycznie w ogóle nie uzywam.

Inna no to cię jutro nie poznamy;-):-):-)
No ba, pewnie, że nie poznacie, a co sobie myślałaś :-p

Koffana pewnie zaraz wrzucę coś mocniejszego należy nam się!!!!
Finito obie giki zrobione jak ja sięcieszęw takich momentach że są krótkie;-):-D:-D:-D
na dziś starczy cierpień.
a swoją drogą ciekawe czy ten kto wymyślił depilator choć raz go używał
Też się nad tym zastanawiam...Z tym, że ja mam depilator, ale od roku leży w pudełku i ani razu go nie użyłam, bo się boję :zawstydzona/y:

ja mam jeszcze na pewno pół godziny bo osttnia tura gołąbków się robi no chiba że mały się obudzi na mleczko

ja będę jeszcze robić jutro bo robiłam pierwszy raz i śmierdzi malizną a chętnych nagle sporo to dorobię i najwyżej zamroże i jak nie będzie mi się nic chciało to gotowe;-);-)Inna mi narobiła smaka to się wzięłam a że wyszły to dawaj:-D:-D:-Dzresztą uwielbiam gotować gorzej ze zmywaniem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Heh, ja dzisiaj znowu rboię gołębie, bo dalej mam smaka, a tamtych jakoś mało było ;-)
A ja ani gotować nie lubię, ani zmywać :no:. Na szczęście na dniach kupujemy zmywareczkę :-) o taką piękną:
zmywareczka.jpg

Hahahahahahahahaha! Mój ciągle twierdzi że muszę się troszkę utuczyc, ale mu powiedziałąm że narazie w ciąży nie chcę byc:-p:rofl2:

Mój mi mówi że nie muszę się odchudzać ale żebym już nie próbowała przytyć ani kilo:-D:-D:-D:-D:-Dalemyślę że jak przyjdzie wiosna zacznę się więcej ruszać to samo spadnie co roku tak jest z tym żę po Stasiu ciut więcej:baffled::baffled::baffled:
A mój jest chyba ślepy, bo uważa że jestem w sam raz :baffled:

Wiecie, ja tego posta piszę już pół godziny, zawiasa jakiegoś mam chyba. Muszę zaraz naczynia pozmywać (ale to się wkrótce skończy :-p), ryż ugotować, poodkurzać (ostatnio odkurzam co namjniej raz dziennie:sorry2:) no i czekam na małża bo ma kapuchę i mięsko przywieźć. A jak Oliwka zaśnie to podłogi mopem przelecę :tak:.

Witam:-):-):-)
Ja depilatora używam bo rzadziej włoski odrastają, ale wyklinam pod nosem jak diabli jak mam czas tortur;-);-)
Nio i dlatego ja wole wosk.Jedno pociągnięcie i po bólu.Tylko to trzeba umiec pociągnąc...Pod włos i jeszcze pod odpowiednim katem. szybko i zdecydowanie.No i najlepszy jest ciepły wosk.Ja sobie czasem robie.W szole na mnie się uczyły woskowac okolice bikini.NIGDY WIĘCEJ.Koleznka robiła to za wolno i pod złym katem.Myślałm,że umre a ją,że nuczycielka zaraz zabije;-)

Boze kobiety siedze i rycze od wczoraj non stop.

Michal pisal, wyladowal w szpitalu. Zle z n\jego sercem i cisnieniem. Ja sie zamartwiam. Zadzwonilam dzisiaj, jak sie czuje :(...

Ja oszaleje za nim :(... Nie umiem przestac....
Zabijcie mnie w koncu bo mam dosc tej meczarni :-(

Najlepsze bylo by gdyby maly mial i mame i tate :-(...

Ide z mlym na komisje ds niepelnosprawnosci... :-(

Jestem w zlym stanie i sama to widze... Nie jem, nie spie... Ciagle placze... Życ mi sie nie chce :-(

Witojcie:-):-)
Inna to ja juz widzę do kogo gary wyłażące ze zlewu bedziemy teleportować;-);-):-D
Ja tam tradycjonalistka jestem i bólu sobie nie lubię zadawać dlatego żadne depilatory ani woski nie wchodza w grę. Jak Meg ja zwykłej maszynki w kapieli albo pod prysznicem uzywam:dry:i nie jest źle:-);-)
Chłopy moje jeszcze śpią a mnie coś dzisiaj głód zegnał:dry:pewnie dlatego , że wczoraj przed snem o tych gołąbkach Anuli poczytałam a teraz Inna znowu wsuwa..ech lachony koffane;-):-D
Dzisiaj mam milusi wieczór bo idę na sabat czarownic:-Dnormalnie wychodze o 19.00 i nie mam limitów czasowych. Męż siedzi z młodym:-):-)cieszę się

Witam,nie było mnie tu już troszkę i powiem szczerze że nie dam rady nadrobić zaległości.
Nawet nie zauważyłyście że mnie nie było:-:)-:)-(

reklama
Do góry