reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,nie było mnie tu już troszkę i powiem szczerze że nie dam rady nadrobić zaległości.
Nawet nie zauważyłyście że mnie nie było:-:)-:)-(
Jakbyś nadrobiła zaległości to bys widziała,że pytałam jak sprawy z brzydsza połową;-);-);-)No szybciutko pisz.
Cara tulaski i powodzenia na komisji.
Sprzątnełam, tyra karmie głodomora:tak:

reklama
A mnie przeziebenie rozklada..kurde kaszlnac nie moge, pozarlam czosnku i cebuli moze te bakterie nie lubia tego....;-) Jak jzu moge z Kuba wyjsc to sama sie do d... czuje.....help!
Iwka...tu tylko za Marta tesknia i trza sie z tym pogodzic ;-)

Boze kobiety siedze i rycze od wczoraj non stop.

Michal pisal, wyladowal w szpitalu. Zle z n\jego sercem i cisnieniem. Ja sie zamartwiam. Zadzwonilam dzisiaj, jak sie czuje :(...

Ja oszaleje za nim :(... Nie umiem przestac....
Zabijcie mnie w koncu bo mam dosc tej meczarni :-(
Popieram zdanie anacondy-sama musisz to zrozumieć i wybrać co lepsze.
Ja uważam tak-Przejrzyj dziewczyno na oczy!I kopnij go w dupe bo traktuje Cię jak lalę,raz jak jesteś mu potrzebna to chce Cię,jak mu się znudzisz to cię odstawia!Co to za facet?Pierdoła i tyle!
Sorryy ale takie jest moje zdanie.

Iiwka kopę postów ;-):-D ja zauważyłam:tak::tak:bo cicho było tez na pogaduszkach;-)co tam? jak z mężem??:dry:
Super. Trafiłaś z Bodzinką w 100%! Gadaliśmy tak od serca wkońcu i faktycznie chodzi o to wojsko...
Teraz więcej gadamy i się wspieramy,jest o wiele lepiej i nawet nikt głosu nie podnosi. Grzesiek stara się każdą wolną chwilkę spędzać z małym i ze mną. W niedzielę nawet się gdzieś wyrwaliśmy na miły wieczór. Naprawdę fajnie,.
Dzięki za pomoc!

Bodzia jak Karollo :confused:bo nic nie piszesz i się czuję nie na bieżąco;-)
Lolo lepiej choć głodny.Dwa dni bez konkrtetów;-)Właśnie mu kisielek zaserwowałam i bede patrzeć.Kupki zrobił dwie w tym jedna bardzo wodnistą:-(Ale gorączki nie ma, nie kaszle no i szaleje po całym domu.

Meg na przeziębionko z miodem i cytrynką
lagy1.jpg

Dzień dobry!

Widzę, że upiększanie wiosenne ruszyło pełną parą :tak:

Ja też wczoraj depilowałam moje nogi :tak: ja od dawna męczę się z tym sprzętem, ale ostatnio zafundowałam sobie depilator z nasadką masującącą i nakładką chłodzącą i powiem Wam, że jest niebo. Pewnie, że trochę boli, ale nie tak jak przy poprzednim :szok:

Powinnam się zabrać za jakieś diety bo po lekach utyłam jak mała świnka..... ale nie mogę się zebrać :-:)-:)-( może od poniedziałku :sorry2:

inna super zmywareczka :tak:

Madźka zazdroszczę wyjścia wieczornego

anula powiem Ci kochana, że w tej pięknej sukieneczce, którą sobie zakupiłaś na imprezę teściów powalisz wszystkich na kolana :tak: miałaś wkleić foty siebie w tej kreacji....... a może wklejałaś tylko ja przeoczyłam :zawstydzona/y:

cara nie wiem co Ci radzić. Musisz się na coś zdecydować. Bo to co teraz robisz...... tak nie da się żyć i normalnie funkcjonować. Trzymam kciuki za dobre wybory....

No i nie wiem co jeszcze miałam pisać :zawstydzona/y:

Iiwka to super.Bardzo sie ciesze:tak::tak::-D:-D
Moje dziecko oglada "Roboty".A za niedługo idziemy "Da, da";-)No a teraz zamęcza nasza sunie.

Super. Trafiłaś z Bodzinką w 100%! Gadaliśmy tak od serca wkońcu i faktycznie chodzi o to wojsko...
Teraz więcej gadamy i się wspieramy,jest o wiele lepiej i nawet nikt głosu nie podnosi. Grzesiek stara się każdą wolną chwilkę spędzać z małym i ze mną. W niedzielę nawet się gdzieś wyrwaliśmy na miły wieczór. Naprawdę fajnie,.
Dzięki za pomoc!
no widzisz:tak:nigdy nie jest tak źle, żeby nie można było czegoś naprawić i dopieścic;-);-)super że wyjaśniliście sobie wsystko bo macie teraz klarowna sytuację a Tobie jest pewnie 50 kilo lżej na duszy;-):-)

Bodzia, jak szaleje to chyba super. a jak skonczy mu się dieta to koffana z kuchni nie wyjdziesz:-D;-)

reklama
Iwka super ze tak sie porozumieliscie!!! :-) Ja zawsze bede uwazac ze szczera rozmowa w malzenstwie musi byc! Niektorzy robia sobie nawet raz w tyg wieczor na pogadanie, bo same wiecie czas pedzi- dzieci, praca, PPD itp

Do góry