reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja ostatnio tworzyłam gołąbki i muszę się pochwalic że wszystkim strasznie smakowały. Trochę mnie to zmartwiło bo średnio robię raz na 7 lat:rofl2: Hm a jak się zaczną dopominac to nie wiem:unsure:

reklama
ja będę jeszcze robić jutro bo robiłam pierwszy raz i śmierdzi malizną a chętnych nagle sporo to dorobię i najwyżej zamroże i jak nie będzie mi się nic chciało to gotowe;-);-)Inna mi narobiła smaka to się wzięłam a że wyszły to dawaj:-D:-D:-Dzresztą uwielbiam gotować gorzej ze zmywaniem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzięki.w sam raz na dietę;-);-);-);-)ale olałam odchudzanie.Odchudzać się będę po drugim dziecku;-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
spotkałam się na pogrzebie z dawno nie widzianą kuzynką, waży poniżej 50 kilo:szok: Znajome ją pytają co robi że taka chuda, a ona na to że je czekolade i słodkości. No ale tamte też jedzą czekoladę, ona na to : no tak ale ja jem tylko słodycze:laugh2::laugh2::laugh2: buhahahaha:-D Może to nowa dieta jest:rofl2:

Mój mi mówi że nie muszę się odchudzać ale żebym już nie próbowała przytyć ani kilo:-D:-D:-D:-D:-Dalemyślę że jak przyjdzie wiosna zacznę się więcej ruszać to samo spadnie co roku tak jest z tym żę po Stasiu ciut więcej:baffled::baffled::baffled:

my jesteśmy trochę jak Flip i Flap m. jest wysoki i bardzo szczupły ja dużo niższa i nie gruba ale nabita ale przeciwieństwa się przyciągają prawda?:laugh2::laugh2:

reklama
Ech takie są młe minusy bycia mamą, no ale jak się spojrzy na nasze kruszynki to wszystko można przełknąc:tak: Ja wytrwałam po urodzeniu Adriana przez miesiąc z ogromnym bólem zęba:baffled: Co szłam do dentysty to chciałam żeby go wreszcie wyrwał:dry:Wiem, ból zęba minął a kilosiki nie, no ale to też da się zrobic:tak:

Do góry