reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie nie będę przemycac w zupie:-p;-) Mam taki plan co by ją miodem posłodzic i wymieszac z sokiem, który piją. :-) Adrianek tworzy drugi (ostatni:-D) obrazek piaskowy, ale mnie tak już wkurza że zaraz mu to wszystko wyrzucę. Zamiast go skończyc i pozwolic mi posprzątac to postanowił obejrzec teletubisie z Madzią:dry: A ja mam czekac w tej piaskownicy aż znowu mu się zachce:crazy:

Nie nie będę przemycac w zupie:-p;-) Mam taki plan co by ją miodem posłodzic i wymieszac z sokiem, który piją. :-) Adrianek tworzy drugi (ostatni:-D) obrazek piaskowy, ale mnie tak już wkurza że zaraz mu to wszystko wyrzucę. Zamiast go skończyc i pozwolic mi posprzątac to postanowił obejrzec teletubisie z Madzią:dry: A ja mam czekac w tej piaskownicy aż znowu mu się zachce:crazy:
Matka nie bądź taka, sama kupiłaś:-p;-);-)

I jeszcze moje coodo w kąpieli wczoraj : (ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA CZAD FRYZURĘ:-D). A na ostatnim zdjęciu miała być cała buźka Oliwki ale tak się kręciła że nie dało się uchwycić ;-)
inna Oliwka jest po prostu śliczna:-) a włoski stoją jak różki:-p :-):-):-)
Bodzinka wszystkie foteczki urocze :-D
W przedszkolu, gdzie zapisywałam Maćka, dyrektorka powiedziała, że kryterium, czy mama pracuje nie jest najważniejsze, bo ona rozumie, że przecież nie może pójść do pracy jak musi siedzieć z dzieckiem.:tak:
Ciekawe, czy Maćko się dostanie?:confused: Wyniki rekrutacji będą 28 kwietnia.:nerd:
Trzymam kciuki żeby się dostał ;-):-)
syndrom Perfekcyjnej Pani Domu. Kasia Irlandka te zaraze przywlekła:dry::-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-):laugh2::laugh2::laugh2:
porzadki nie zając:tak:;-);-) ale chyba pod koniec ciąży wszystkie kobitki taki syndrom czyszczenia i sprzatania dopada bo ja miałam to samo:dry::dry:jeszcze w nocy przed pójciem do szpitala układałam w szafie i ciuszki prasowałam:dry::-)
ja robiłam przemeblowanie 2 tygodnie przed porodem.....bo mi się nudziło:laugh2::-p .....
a z nakazu teściowej co bym to lżejszy poród miała sprzątałam i szorowałam podłogi na kolanach ... nawet 3 dni przed porodem :dry:

Aluśka teściowa to poprostu czyste podłogi miec chciała a nie że dla twojego dobra:szok::rofl2:
Madzka ja wiem że sama mu to kupiłam i nie mampretensji że bałagan tylko niech skończy to se posprzątam:-p

no przecie skończy ....po Teletubisiach:tak:;-);-):-Dja tu tak złośliwości prawię nieszkodliwe ale sam pewno bym już dawno parę uszami puściła;-):-)
:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2: już prawie skończył, wrzucę jak będzie finito:tak:
Poradzcie dziewoje bo oszaleję: jestem przed @ i twarz mi wysypało tak że wyglądam jak trędowata:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y: Może powinnam coś łykac, albo nasmarowac się jakimś specyfikiem:nerd::confused2:

co do łykania to ja nie wiem ale na wyskoki twarzowe dobry jest sudokrem dzieciowy bo genialnie wysusza. więc jak używacie to troch Madzi podbierz:tak::tak:. Myslę, że spicjalistka kosmetolog Meg by mogła coś zalecić:dry:;-);-)

reklama
Do góry