reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Muszę się wam czymś pochwalić - mianowicie moja starsza siostra jest w ciąży. Fajnie, zawsze się cieszę jak rodzinka się powiększa. Dziś byli ze szwagrem u lekarza potwierdzić ciąże. a nie chciała się małpa przyznać gdzie i po co idzie . Ale ja jestem z natury podejrzliwa, także przejrzałam dzis moje archiwum gg w poszukiwaniu narzekań na cięzko okres i nic nie było.... no i w tenże sposób w listopadzie zostanę ciocią.:-D:-):-D
fajnie :tak::tak:

reklama
Muszę się wam czymś pochwalić - mianowicie moja starsza siostra jest w ciąży. Fajnie, zawsze się cieszę jak rodzinka się powiększa. Dziś byli ze szwagrem u lekarza potwierdzić ciąże. a nie chciała się małpa przyznać gdzie i po co idzie . Ale ja jestem z natury podejrzliwa, także przejrzałam dzis moje archiwum gg w poszukiwaniu narzekań na cięzko okres i nic nie było.... no i w tenże sposób w listopadzie zostanę ciocią.:-D:-):-D
GRATULACJE:-D:-D

Bodzia Ty stanowczo w ciaży chodzić powinnaś bo wyglądasz taaaak promiennie i szczęśliwie:tak::tak::-)
Och dzięki..Ale chyba nie chce cały czas...Brzuch mi troche przeszkaddzał:happy::happy:A teraz tyz bym tak wygladała jakbym nie wyglądała na ciągle zmęczoną;-);-)Np wory po oczami....Lolo tyz wstał, Pan i Władca jedzie..Będe musiał zaraz komp porzucic..

Właśnie my zjedli obiada! znalazłam superancki sposób na przemyt szpinaku dla mojego dziecia: Adriano uwielbia zupę ogórkową, no i właśnie mu dorzuciłam do tego pół paczki szpinaku:rofl2: Zajadał aż miło a w smaku wogóle nie czuc:-p Teraz zastanawiam się nad przemytem herbatki z kwiatu bzu;-) Pójdę siedziec za przemyt:szok:
Ewcia dziękuję bardzo:-)

syndrom Perfekcyjnej Pani Domu. Kasia Irlandka te zaraze przywlekła:dry::-D:-D:-D
:-p:-p:-pNo tylko bez takich;-);-);-)
ja mysle ze tu wiekszosc ma PPD tylko sie boja przyznac ...no nie bojcie siem ;-)
No Meg ty pierwsza. Jak na spotkaniu AA. Wstan i powiedz. Nazywam sie Meg i jestem PPD.

a nie mowilam? przyznajcie sie do PPD!!!
J.W.
A mnie dziś na jakieś porządki się zebrało i przemeblowywania, tak więc od rana biegam ze szmatą i nawet Maja mi nie przeszkadza tylko zajmuje się sama sobą:tak::tak::tak:
To chyba rzeczywiście zaraźliwe

Bodzinka wiem ,znam ten bol. Dlatego pisalam na gg ze to jest przezycie dla was obojga.Ale wiem ze jak juz sie zacznie to nie powinno sie poddawac,wtedy jest krotszy stres dla was.Bede trzymac kciuki za was przy kolejnej probie.

Wiem Iwonka i jakby był zdrowy to bym nie odpuściła.dzięki za wsparcie.
No dobra, tyraz ja:
Nazywam się Bodzia i jestem PPD:blink::blink::blink:

Witam Lachonki :-)

Jednak to ból zatok był.... :-( pieroństwo dopiero po 20.00 przestało boleć mimo że wzięłam tabletki :baffled:
Dzisiaj też zaczęło mnie z rana pobolewało ale już przestało i dlatego też ze spacerku zrezygnowaliśmy.....:-(

porzadki nie zając:tak:;-);-) ale chyba pod koniec ciąży wszystkie kobitki taki syndrom czyszczenia i sprzatania dopada bo ja miałam to samo:dry::dry:jeszcze w nocy przed pójciem do szpitala układałam w szafie i ciuszki prasowałam:dry::-)
zebym wiedziala ze jak wezme sie za szorowanie i jutro urodze to szybko bym sie zlapala.Nie ,wiem ze jeszcze powinnam czekac az dziecko dojrzeje...

Chcialabym urodzic w wolny weekend majowy,ale czy mi sie uda?

Znacie jakies przyspieszacze na wywolanie porodu? Tylko seks nie wchodzi w rachube,to jest ostatnia rzecz o jakiej mysle(biedny moj malz):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sikoreczka ale tej herbatki w ogórkowej nie będziesz przemycac mam nadzieje:rofl2::-D:-D;-);-)mnie tak robili jak byłam mała i jadłam tylko pomidorówke - mama robiła ogórkowa i mówiła że to pomidorówka z zielonych pomidorów:dry::dry:i co gorsza ja jej wierzyłam ale w końcu sie skapnełam:-D:-D:rofl2:

reklama
Do góry