reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka nie idzie:dry:Choraska nie będe odstawić..No a tak w ogóle to po jednym dniu bez niego przy cycu tak mi było żłe...Cholibka no rasowa krowa mleczna jezdem:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Lolo zasnął...Pospał akurat tyle,że zdążyłam zrobić i zjeść dwa sandwiche, potem sie obudził dostał cyca, zasnął na kolejne dwa sandwiche a teraz śpi na moich kolamnach.Jakoś tak niespokojnie śpi...

A ja bym bardzo chciala sie wziasc za porzadne wysparztanie domu.Kurcze kiedy ja zrzuce ten brzuch :sorry2: i sobie dopiero zrobie pozadki bo teraz to sie nie nadaje:baffled:
porzadki nie zając:tak:;-);-) ale chyba pod koniec ciąży wszystkie kobitki taki syndrom czyszczenia i sprzatania dopada bo ja miałam to samo:dry::dry:jeszcze w nocy przed pójciem do szpitala układałam w szafie i ciuszki prasowałam:dry::-)

no i wstało dziecię me
a_baby15.gif
idę sprawdzić czy nie trzeba go zasilić jedzonkiem;-);-)

Muszę się wam czymś pochwalić - mianowicie moja starsza siostra jest w ciąży. Fajnie, zawsze się cieszę jak rodzinka się powiększa. Dziś byli ze szwagrem u lekarza potwierdzić ciąże. a nie chciała się małpa przyznać gdzie i po co idzie . Ale ja jestem z natury podejrzliwa, także przejrzałam dzis moje archiwum gg w poszukiwaniu narzekań na cięzko okres i nic nie było.... no i w tenże sposób w listopadzie zostanę ciocią.:-D:-):-D

reklama
Do góry