reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hihi cześć trusia :) a ja tak patrzę hmmm jakaś nowa ;D
ja też muszę strzelić kawusię, ale najpierw sniadanko- nie mogę kawy na czczo bo mam delirę ;D kiedyś pzred egzaminem kułam i potem tak mnie muliło że hej i nie mogłam się skupić na tym co mówię ;)

reklama
Czesc babeczki ...
O rany co za noc...dobrze wam z tymi pobudkami ja od jakiegoś czasu mam potworka który budzi mnie ze 4 razy...a dziś to przeszedł samego siebie co 1h się szarpał,smoczek nie pomagał...piersi mi odpadną . Rany co się z nim dzieje
Napewno nie uszy ,dotykałam...może jest głodny i naprawde czas na butle na noc ???
Ja też po kawusie śmigam

witam! oczywiscie chłop w domu zero kompa jak wczoraj usiadł to siedział do nocki :mad:

co do termosów styropianowychto jest to dziadostwo w zimie nawet godzinki nie trzymały ciepła ciekawejak bedzie w lecie?  

Kurcze zaraz zamorduje kogos z wodociagów...znowu nie ma wody... od swiat cos robie co pare dni nie ma wody na poł dnia a teraz wyłączyli i nawet nie napisali ze ma nie byc. Ciekawe w czym ja umyje butelki? No mam jeszcze 3 czyste ;)

Maciowi tez ostatnio sie bardzo ulewa zwłaszcza po wieczornym i czasami nocnym posiłku, dzień jest spoko. Musze sie zapytac lekarza co o tym sądzi.

:)o jejciu mija ja bez kawy z rana to ani roz,bez kija nie podchodz hihi,a cp do termosow to to uzyłam tylko raz i stwierdziłam ze jedno wielkie g....,i w koncu moj 3 letni chrzesniak dopad i ze steropianu zostały okruszki i bardzo mnie to cieszyło

Mija moze sprobuj chociaz na noc dawac mu butle bo dziewczyno ty sie wykonczysz moj mały je tylko z butli ale jak miał4m-ce to juz spalismy od 21 conajmiej do 3 nad ranem wiec warto sprobowac :)

witam was  kobitki!!!
no my po niedzieli spedzonej u tesciowej  obiadek smakowal potem byla kawusia  a potem dostalam takich wzdec ze szok i musialam czekac zeby przyjsc do swojego domky co by mi ulzylo hihihi :laugh:
co do termosow to ma taki so  joaska ma i no  wlasciwie to urzywalam go 2 razy przy moim tygrysku  ale sa jakies nie tego..
Mija torebeczki z sobotnich fotek extra  wiesz co do nonka to faktycznie moze miec juz za malo twojego mleczka i dlatego taki marudny no czas  pozwolic mu sie dobrze najesc i wtedy  sprawdzisz tylko chyba wybur mleka po konsultacj z pedjatra???

zapomnialam WITAM TAKZE NOWE MAMUSKI

a no tak mleczko modyfikowane tylko za zgoda lekaza sie podaje ,bo jak jest ryzyko alergii to zazwyczaj radza dawac jakies HAjak sie nie myle wiec z lekarzem trzeba pogadac

A CO DO KAWUSI TO JA JUZ WLASNIE SPIJAM!!!
dzis mi maz zaserwowal kawuske i teraz siedze i pogadych z wami i kawusia ale musze dzis odwiedzic moja mamusie i siostrzyczki bo wczoraj sie niewidzialysmy ::) bo tesciowa jeszcze dzis nas na obiadek zawolala no i skorzystamy
a dzis mamy no nawet LADNA POGODE trzeba ja wykorzystac na spacerek z malzonkiem puki w domciu jest
uciekam przejzec zdjatka  :p

oj Kunda z kad ja to znam  hihhi,moj wraca z nocki o 5-6 i musi usiasc do kompa bo by nie zasnał a u mnie brzydko dzis znow pada i dzionek w domu spedze blee

reklama
Do góry