reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aluśka na razie damy sobie spokój.Nie będe dzieciątka dodatkowo stresować.Teraz spał to ja porzesadzałam kwiatki.Moja prabacia ma takie porzekadło"Jak przesadzasz kwiiatki jesienią to je prosisz żeby rosły a jak wiosną to im każesz".
Bodzia masz rację, to mogło by Go dodatkowo zestresować.:-( niech się bidulek jeszcze nacieszy cysiem:tak::tak:

Pochwalimy się piaskowym obrazkiem:
12344013098.jpg
śliczny obrazek:tak:;-):-)
A to parę fotek z wczoraj, później może jeszcze jakies dorzucę:

Słodka ta Twoja córunia i jak widzę niezła rozbujnica:laugh2::laugh2::laugh2:
My się bajkujemy, bo Lolinek taki słaby,że nawet mu się bawic nie chce.
Wiecie najgorsze było jak on wymiotował a ja nie umiałam mu ani pomóc ani wytłumaczyć co się dzieje.A on taki biedny przestraszony był:-:)-:)-(
A z pozytywów to dzis mija 5 latek od poznania Małegożonka:sorry2::sorry2::sorry2:
Bodzia gratulaski... 5lat to kawał czasu:tak:

A to fotki z cyklu : Martyna wyżywa się artystycznie ;-)

och jak wiosną zapachniało....:laugh2::laugh2::laugh2::-D
Madźka foteczki super :tak: Szymcio prezentuje się rewelacyjnie w obydwu wersjach :laugh2::tak:;-)

reklama
Inna tak to z chłopami jest nie przejmuj się:-)
A ja zjadłam właśnie cąłe opakowanie koreczków śledziowych i jeszcze 2 rolmopsy sobie wyjęłam zaraz wciągnę:-) Dobrze że M nie ma bo by mówił że w ciąży jestem hihi

sorry juu zarezerwowany dla Martynki Bodzinki;-);-):-D:-D
czy tu sa jakie wolne panny i kawalerowie...nawet tacy co sa dopiero w planach? ;-) :-D:-D:-D:-D
Biedak się pewnie boi,że mu niedobra mam znwu zechce zabrac to pilnuje:tak:
Madry syniu...madry!!

U nas kwiatki nie przeżyły - nasza psinka je zadeptała. A to są kffiatuszki ze skalniaka teściówki

No tak myslalam ze to nie Twoj skalniak ;-):-p:-p:-p:-p
A te golebie to chyba niepredko beda....a ja juz glodna...hmmmm
Kubie zeby ida ...taki marudny. A zeby bylo smiesznie to jak zawsze wygladamy zebow na gorze a tu juz trojka dolna lewa duuuza...hie hie

Byłyśmy sobie z 2,5 godzinki na spacerku :tak:jest dosyć ładnie.... słoneczko świeci ale czasem zawieje chłodny wiaterek :-(
Wybrałam się bez czapki bo stwierdziłam że skoro tak ciepło to po co..... a teraz od godziny głowa mnie boli...przy skroniach i nad oczami :-(... masakra:no:
do tego muszę czekać jeszcze ponad godzinę aż małż wróci z pracy i pójdzie do apteki po apap :-(

hej wma
My po obiedzie,,synio dojada
sliczne foty wasze,cude dzieciaczki sa,,,takie slicnzosci,,ze az ach,,hi

Moj m pojechal do fryca i naprawiac auto,bedzie wieczorem,a w nocy wyjeżdża za granice,po samochod dla siebie...

Inna tak to z chłopami jest nie przejmuj się:-)
A ja zjadłam właśnie cąłe opakowanie koreczków śledziowych i jeszcze 2 rolmopsy sobie wyjęłam zaraz wciągnę:-) Dobrze że M nie ma bo by mówił że w ciąży jestem hihi
:rofl2::-D:-D:-D:-D
Inna męża olać bo mu przejdzie a Ty tylko nerwa tracisz:tak::tak:
Megusek wszystkie dzieciaki tu już daaawano poswatane a Bodzi Lolek to nawet harem ma przyznany:-):-D:-D Moja nienarodzona emilka jeszcze panienka:sorry2::-D;-)

Gdzie ta Marta????Młody śpi a ja ide nalesniki na krokiety smazyć

Aluśka zdrówka, może tylko zatoki Cię pobolewają albo głowa tak ogólnie bociśnienie dzisiaj mordrcze:angry::dry::dry:mnie lekazr panadol tylko pozwoli na ból brać przy karmieniu...

Aluśka bidna.Zrówka.
Madzka mnie lekarz tyż tylko apap pozwolił barc bo podobno najsłabszyy...Ech co lekarz to co innego gada.No i badz tu człowieczku mądry:rofl2::rofl2:
No wywale tą klawiature:crazy:Odbija mi i pożera literki:wściekła/y::wściekła/y:
Inna ja myśle,że córka Jacka zrobi wszystko żebyś jej nie lubiła....Szczególni,że z tego co pamiętam ma 10 lat a to trudny wiek...

reklama
Witojcie!
My po lekarzu. Strasznie zmokłam, bo lało okrutnie:angry: Madzia dostała niestety antybiotyk:dry: Pani doktor powiedziała że jej da, bo w ten sposób to się będziemy leczyc do zimy:baffled: No mam nadzieję że wreszcie nam się skończy. W środę do kontroli.
Madżka śliczności:tak:
Inna aż wiosną zapachniało:-D
Aluśka na zatoki trzeba niestety bardzo uważac. Niby ładna pogoda, a widzisz:dry:

Do góry