reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malutka pisze:
A reszta pewnie wyjechala!!??
Tez o tym myslam ale Jas chiba za maly na takie wypady. Zamim by sie przyzwyczil do innego klimatu to by wracac trzeba

no co ty....taki maly to On nie jest..................ja tez bym chciala pojechac ale nie da rady...........Rafal pracuje :(

przylaczam sie do opinii Joaski....on nie jest taki malutki, a dzieci wbrew pozorom lepiej znosza zmiany niz my dorosli :)

To moze za waszym namowon jeszcze jutro wyjedziemy
Jak mezulek wroci z pracy a ja sie z kupmela dogadam

hura a myslam ze mi odradzice, bo ktos mi powiedzil ze za maly na wypady

Widze ze wszystkie na zamkietym siedzicie!!!!!!!!!!!

SZKODA

witam wieczorkiem
Mija no fajowo to wyszlo co wkleilas :laugh: :laugh:
Malutka popieram dziewczyny o Jasio juz taki malutki nie jest

dziewczyny czy wszystkie macie dostep na album rodzinny bo ja wskakuje do zamknietego przezskocz do i potem wchodze do mam siedzacych i tak wlasnie ale jak wciskamalbum rodzinny no to pisze ze blad i co napiszcie jak wy macie prosze

bylismy dzis u p.alergolog i dostalismy na badanie IGE i zobaczymy co nam wyjdzie ???

Malutka moj mial 2,5 miesiaca jak sterczelismy w mroz na przystanku autobusowym prawie godzine.....nic mu nie bylo wiec sadze ze jak wyjedziecie w taka ladna pogode i w cywilizowanych warunkach bedzie gitt.......moj maz chce mlodego zabrac do lasu na dzialke na 3 dni....musze tylko cos na kleszcze kupic i niech jada
malutka pisze:
To moze za waszym namowon jeszcze jutro wyjedziemy
Jak mezulek wroci z pracy a ja sie z kupmela dogadam

hura a myslam ze mi odradzice, bo ktos mi powiedzil ze za maly na wypady

Widze ze wszystkie na zamkietym siedzicie!!!!!!!!!!!

SZKODA

reklama
Do góry