reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
choc to nie gory to my z Noe do Białego stoku już podroz odbyliśmy,tam też klimat zupełnie inny niż w Warszawie choć nie daleko i mały znosił wszystko cudownie.
No i jeszcze pociągiem sie tłukliśmy..chyba malutka wszystko od dxziecka zalezy

Dlaczego malutka jeszcze nie ma dostępu do zamkniętego ???

moj mateusz mial 8 miesiecy jak pojechalismy z nim 400 km do pradziadkow ale sluchajcie czym POLONEZEM TRAKIEM i my siedzielismy na pace na fotelach a on byl w glebokim wozku -to byla podruz ale juz taka glupia niebede teraz to mamy vw kombi i jest miejsca ze heja

ja juz uciekam bo jkestem padnieta

DOBRANOC KOLEZANKI

Wczoraj moj maz mi zablokował dostep do kompa :mad:

Dzisiaj Macio zrobił skoro swit pobutke, zjadł pobawił sie postekał mamie nie dał spac a teraz usnal w naszym łózku, a tak rozwalony ze ja sie juz nie zmieszcze :p

A tak wogóle to witam!
Jaka pogoda u was bo u mnie pada i to ma byc pogoda na długi wekend....buuu ja tak nie chce

no witam diewczyny pogoga ja tak siie nie bawie leje i leje i ciemno i wogule wrrrrr jak czlowiec cos moze zaplanowac to pogoda wtedy" najlepsza"

no Kunda my tez mielismy nocke z toska o 2 w nocy jak wlazla to spala juz do rana i jak tu moznasie wyspac

a reszta pewnie jeszcze spi buuu spiochyy

reklama
DZIEN DOBRY
My juz tez na nogach!
Jasio marudzil w nocy- bo jego niemadra  mama pojadla meksykanskiego jedzienie- pikantre i z fasola!!

Ale paskudna pogoda u nas!!! Leje alba mrzy! Nici ze spaceru- buuuuuu

Do góry