reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzieki, wlasnie skonczylam.................salata z tunczykiem i kukurydza :)

zaraz zabieram sie za piweczko mmmmmm, bo dzisiaj samotny wieczor................polowek w robocie :)

shady pisze:

ja jeszcze nie wiem, ale mozliwe ze moj maz zabierze mlodego na dzialke na 3 dni....ale bym miala labe :))

no fajnie.................ja narazie nieplanuje razlak, u nas jeszcze karmienie cycem..........ale moze kolo wakacji:)

no i nie wiem czy wytrzymalabym tyle bez Kuby..............

A ja nie wiem gdzie pisać więć wklejam i tu co apisałam na zamknietym ;D

« Dzisiaj o 20:43:43 » Odpowiedz cytując
Oj nareszcie moge usiąśc, byliśmy dziś z Noe razem w pracy ...ale dzielny chłopak...pomagał mamie..ma nowe ciotki i wójków :-)
Wyszliśmy o 9.30 wrócilismy o 17.30 jak tak dalej pójdzie to Noe nie będzie w domku chciał w zime siedzieć jak teraz całe dnie na dworze
No i udało mi się zmajstrować spcerówke Szczerzy się ale super kabrio teraz mamy a jaki leciutki rany nie wiedziałam że może wózek być taki lekki Cheesy

No i dostałam dziś uczulenia na słonko O rany... mam cały dekolt w czerwonych wypukłych plamach i piecze jak diabli Smutna(y)
A Noe ma wypieki na buzi jak by mu ktoś burakiem kolorki zrobił...temperaturki nie ma i cały czas pod parasolką w cieniu był...co to może być Ale o co chodzi?
Jak do jutra nie zejdzie to chyba do lekarza z nim pomkne

Lady o tobie to trudno zapomnieć Cheesy miłego wypoczynku, a kierownik to już kawał chłopa :-)

Jsorbek dzieki O rany... .... Z jęzorem

Joaska no nareszcie masz dostęp a zdjątka śliczne ,jakś lubie oglądać twojego Kubiszona i ten uśmiech powalający do tej pory miał takie same poważne i zamyślone zdjęcia :-)

Kupiłam dziś Noe butki ..wkleje w zakupach ,jutro wyjdzie w nich na pierwzy spacerek Szczerzy się Tatuś po niego przychodzi i zabiera na kilka godzinek...musze wystroic chłopaka

hej kobiety

mężus teraz się kompie, a ja własnie nadrobiłam wszystko i juz zmykam bo się obrazi ze wrócił a ja przed kompem, :p

Joaśka Kubiszon to fajowski mężczyzna i jaka kobietkę ma :)

reklama
Mija fajnie wyszło to co akleiłaś z zamkniętego zamiast bużki napizy " z jezorem" albo cheesy a ja sie zastanawim co ty piszesz ::) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry