reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam popoludniem widze ze nima nikogo czyzby na zamknietym teraz byl wiekszy ruch ??? zaraz sprawdze???my bylismy dzis z toska i mordziulka i hubciem i nasza mama na spacerku potem przyszlismy do mnie odpoczac dzieci sie przespaly potanczyly razem z ciotka i znow jestesmy sami o przepraszam chszestna toski jest u nas pogoda super mozna na wczasy juz sie wybierac nie !!!no to znaczy na ten dlugi wekend oby pogoda dopisala :D :laugh: ::)
lece no myslalam ze mi sie nalesnil spalil uffff zdazylam beda z serkiem na goraco mniam juz mi sie ich chce

Zapalenie spojówek :mad: jednak miałam rację......... :-[ :-[............ do tego zaczerwienione uszko, podejrzenie zapalenie ucha!!!!!!!!!! Jak mi żal tego mojego dziecka..... biedna płacze i płacze. Teraz dopiero zasnęła ale i tak śpi bardzo niespokojnie, cały czas sie kręci.

Gdzie sie podziałyście??

Monika25 bardzo wspulczuje ze dzidzia chora duzo zdrowka i zeby szybko ta choroba przeszla a co malenstwo dostalo/ zaszczyki ?
no wiesz ladny dzien to pewnie spaceruja no i my tez jeszcze wybywamy na spacer do wieczorka
pozdrowienia

nie na szczęśnie na razie obyło sie bez tego. Dostała jakieś swiństwa doustne, syropki i nasivil na katar. I mam obserwować... dlatego my na spacerek niestety nie możemy iść i sie kisimy w domku :-[

Witam.

Monika25 Dużo zdrówka dla córeczki.
Dziś długi spacer za chwilę Ala bedzie jadła a potem myju myju.
Taka piękana pogoda a mnie gardełko boli.
Co polecacie na ból gardła - karmie piersią.
Och jak mi smutno, sama w domu, mąż dopiero będzie ok 23, Ala krzyczy jak sieda a ja nie pozwalam jej stać. W piątek wizyta kontrolna u lekarza, muszę zważyć Ala, bo wydaje mi się, że mało tyje, ale się przekonamy.

Miłego wieczorka życzymy

Już nie wiem gdzie pisać tu czy na zamknietym ;D

Macio juz usnał. Mąz mi wynióś mebelki ogrodowe i chyba mysli ze wystarczy bo jak Macio płakał to nawet du.. nie sciagnął z wyrka.

reklama
Czeeść z wieczora my też po spacerku ...długaśnym ;D przegoniłam z Noe troszke ciotke shady z Alankiem :laugh: ale chyba nie padli ..sprawdze zaraz na zamkniętym i wkleje zdjątka z naszego spacerowania

Zdróweczka dla Karolinki ...to chyba musi bardzo bolec ..biedactwo :-[

Do góry