reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Monika super taki ogród lecz niestety nie dla mnie ja mam za mały ogródeczek. Ale zawsze sie pocieszam ze go wogóle przed domem mam :D

reklama
Ja z koleji nigdy ogrodu nie miałam, a teraz kupilismy działkę i aranżacja ogrodu jest moja działką a ja nie mam zielonego pojęcia jak sie zabrać dlatego zbieram na razie różne fotki i pewnie zgapię od kogos jakis pomysł ;)

ale boskie te ogródki niestety do tego trzeba miec kasę dużą a zdjecie wkleje jutro ale niewiem jakia bedzie jakośc bo cyfrówki nie mam jedynie co to z komórki,zobacze jak to wyjdzie i jak będzie coś widac to wkleję

Ja do domu wprowadziłam sie dopiero po slubie wczesniej mieszkałam w bloku, wiec praktycznie ciagle ucze sie czegos nowego

Noelia dobrze wklej nawet foto komórkowe :)

Kunda ja tez całe życie spędziłam w mieście a teraz będzie trzeba sie przestawić... Na razie mamy 2 tygodnie na wybór materiałó i już będziemy budować, ekipa załatwiona i zobaczymy. Domek będzie mały ale na większy nie ma kasy... A jak ci sie mieszka w domku??

mały ogródek to my też mamy ale nawet w małym warto kwiatków nasadzić i jakies pnące roślinki zawsze to oko cieszy :laugh: :laugh:
monika25 a jaki metraż domku bo mnie bardzo się podobaja małe domki

kurcze juz sama nie wiem gdzie mam pisa, czy tu na zamkniętym czy tam na starym watku, chyba bede kopiowac i będzie i tu i tu :)

my bylismy dziś 2 razy na spacerku, teraz mała juz spi, ale się martwię bo ma rozwolnienie i to w sumie trwa od soboty, ale raz jest dobra kupka, a raz wodnista, troche tu sobie poczytalam i dowiedziałam sie, że często na zabki tak jest, ale chyba jutro sie wybierzemy do lekarza, a i na dodatek marudna była cały dzień

a teraz biorę sie za te cholerne PIT-y, bo juz kilka dni temu zaczęłam i nie skończyłam, dobrze ze mi wszystko koputer wylicza, a ja tylko przepisuję,

reklama
Monika dobrze juz sie przyzwyczaiłam i do palenia w piecu, choc w tym roku to tesciu palił :D a tak wogóle to chyba bym juz nie wróciła do bloku.

Do góry