reklama
jsorbek to mnie też wpisz na aktualizację bo jak pisałam nie mam albumu rodzinnego i wchodzę na wątek przez linka co kiedyś podałaś tutaj, ten link co podałas teraz ostatnio pare postów wcześniej jak wchodze to też pisze że dostępu nie mama. sama na aktualizacjach nie chcę się rzadzić w końcu ty tu jesteś boos ;D ;D ;D ;D
Ja mieszkam z teściami póki co,i to ich ogródek mają dużo bylin kwitnących,ścieżki wyłożone z kamieni,kominek taki grilowy też zrobiony z kamieni nawet oczko wodne z kamieni tylko coś cieknie ,w sumie bardzo ładnie to wygląda.
co mogę polecić to roślina o nazwie winobluszcz pnie się fajnie jak troszkę jej się da drabinek,jak masz coś co szpeci jakąs nieciekawą ścianę to wystarczy parę sadzonek one ładnie sie rozrosną i zakryją co nieciekawe a na jesień robią się liście czerwone i bordowe,i jeszcze czasem żółte i naprawdę wygląda super : ;D
co mogę polecić to roślina o nazwie winobluszcz pnie się fajnie jak troszkę jej się da drabinek,jak masz coś co szpeci jakąs nieciekawą ścianę to wystarczy parę sadzonek one ładnie sie rozrosną i zakryją co nieciekawe a na jesień robią się liście czerwone i bordowe,i jeszcze czasem żółte i naprawdę wygląda super : ;D
reklama
Podziel się: