reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja wróciłam ze spacerku duszno i jakoś dziwnie!!! Czy wy też czujecie się dziś takie... bez życia??? No kurcze chyba walnę sobie nescafe strong bo inaczej położę się i nie wstanę do jutra :mad:

reklama
A my tez bylismy na spacerku ale u nas nie zaciekawa pogoda jakos tak mokre powietrze i mały tez nie w sosie rozpłakał sie na dworzu i za diabła nie chciał spac :-[a jak wrucilismy to teraz sobie spi :)

Hej :) ja na chwilkę bo mały jest chory-zapalenie oskrzeli; moja wina-wyciągnęłam go z wózka bo ryczał :( i chyba go przewiało...
a gdzie jest wątek aktualizacje?
pozdrowionka

Hej
A u nas piękna pogoda, słońce że niunia w koszulce w długim rękawem i sukienka ,ja mam dobre samopoczucie porobiłam w ogrodzie gdyby nie kasa to posadziłabym mnóstwo kwiatów

jsorbek to mnie też wpisz na aktualizację bo jak pisałam nie mam albumu rodzinnego i wchodzę na wątek przez linka co kiedyś podałaś tutaj, ten link co podałas teraz ostatnio pare postów wcześniej jak wchodze to też pisze że dostępu nie mama. sama na aktualizacjach nie chcę się rzadzić w końcu ty tu jesteś boos ;D ;D ;D ;D

izabelka ojjjj to duzo zdrowka dla szkaraba niech szybko zdrowieje :laugh:a ja swojego tez tak wyciagam jak mi płacze upssss ale jeszcze nie zachorował

noelia a masz duży ogród?? Bo ja jestem na etapie "projektowania" i nie mam kompletnie pojęcia jak się do tego zabrać żeby to miało ręce i nogi :-[ możesz cos doradzić??

Ja mieszkam z teściami póki co,i to ich ogródek mają dużo bylin kwitnących,ścieżki wyłożone z kamieni,kominek taki grilowy też zrobiony z kamieni nawet oczko wodne z kamieni tylko coś cieknie ,w sumie bardzo ładnie to wygląda.
co mogę polecić to roślina o nazwie winobluszcz pnie się fajnie jak troszkę jej się da drabinek,jak masz coś co szpeci jakąs nieciekawą ścianę to wystarczy parę sadzonek one ładnie sie rozrosną i zakryją co nieciekawe a na jesień robią się liście czerwone i bordowe,i jeszcze czasem żółte i naprawdę wygląda super ::) ;D

reklama
Do góry