reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
trusia faktycznie nie masz dostępu bo jak pisałam do Aletki to jeszcze cie nie było na mamach siedzących w domu

ale do wszystkich mamusiek
Stworzyłam na prosbę Aletki wątek Aktualizaje i tam bedą umieszczane nicki osób które nie mają a powinny mieć dostęp tzn nowe i te co jeszcze nie mają a raz w tygodnia admin bedzie aktualizoawał także ciepliwości kochane na pewno sie sopotkamy na zamknietym

ale haos ::)

spoko spoko , bedzie napewno wszytko dobrze .Sorbus zadba o wszystkie ciotki koltki napewno :police:
a tymczasem wynocha na spacery bo słonko pienie swieci :police: :police: :police:

Ja juz wyszorowałam okna ::)

reklama
Do góry