reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny mam jeszcze prosbe a wlasciewie to do sorbka napisz kochana kto bedzie mial dostep na zamkniete forum zeby potem nie bylo problemow! wypisz po kolei to kazdy bedzie wiedzial bo ja szkam tego watku a nic nie wiidze wiem ze dzis ma byc ale nie wiem kiedy! wiec nie bede trzepac non stop tylko jak wymienisz mnie w swojej liscie to juz bede wiedziala. oki?

reklama
Witajcie
N o udalo mi sie czystko przeczytac

JA tez butelek nie gotuje a smoczki zmieniak jak zbrzydna hihihi

JAsko tez spi

JOASKA a ty lazanie robisz tak jak na pudelku- bo ja nigdy nie mam pomyslu jak to zrobic

justus pisze:
Pycha przeciez jak jestes sama to mozesz sobie gotowac obiadki na 2 dni np. jakas zupke leopsze to niz zupki chinskie fui??? nienawidze tego

ale mi sie nie chce, ja nie lubie gotować, a zupki chinskie bardzo lubię 8)

kurcze ale dzis stron naprodukujemy, ja chwilami nie nadążam,

zaraz minie 10 godzin odkąd Maja jadła a ona nic obudziła sie i się bawi gada i smieje, więc chyba nie jest chora, bo brak apetytu kojarzy mi sie tylko z choroba, mierzyłam jej temperaturę ma 36, więc troche za mało, oj nie wiem co mam robic,

mnie jest w sumie wsio rawno co najpierw....ale ja i tak nie podgrzewam jedzenia ani mleka mlodemu, chyba ze naprawde jest zimne....a i do kaszy tylko bo mleko musi byc dobrze cieple zeby kasza sie zagescila......pozniej stoi prawie godzine az wystygnie, bo skubany cieplej nie zje ;D ;D ;D

z innej beczki....dziewczny kopbijcie mnie w dupsko to tluste zreszta..... ja mam skleroze jak boga kocham.....myslalam ze na dzis mam gina i prawie poklocilam sie z kumpela., z ktora idziemy, az zadzownilam do przychodni.....okazuje sie ze na jutro....pieknie by bylo jakbym czekala na nia tyle czasu hihi

reklama

mam propozyjcje.......piszecie o jakis przysmakach.....moze by tak zalozyc watek "tylko i wylacznie przepisy" bez zadnych komentarzy itd....co Wy na to? ja chetnie sie czegos naucze, bo gotowac nie umiem, to znaczy brakuje mi pomyslow...ja zaloze jak sie tylko zgodzicie???

Do góry