reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
malyt w koncu zasnal !!! na spacerze sie obudzil i w ryk- musialam meza sciagac z samochodem zeby go zabral ;D]
a u nas byla burza-czarno bylo jak w d.. ale teraz spowrotem slonecczko :D
buziaczki

Wrocilam ze spacerku-ale zmoklam az musialam sie kapac bo sensu innego nie bylo

Ale Jasiowi przydala sie folia do wozka hihihi

Ja dzis sie wybieram do gin , wlasciwie to siostra mnie zmotywowala,Sama wybieram sie juz ze 3 miesiace i dojsc nie moge

JOASKA ale ty naprawde kuchara jestes--caluje sie maz za to po stopach?

Jurto lazania na obiad-jak oczywiscie produkty kupie.

czyzbym nie mila dostepu to wadku zamkietego?? Nie zmienila mi sie pozycia!
:( :( :( :( :( :( :(

czesc kobitki!!!! hubcio niestety niedobrze!!!! nadal chory bo ma bardzo gesta flegme i zalega mu w oskrzelach! na szczescie nie dala juz antybiotyku tylko syropek i czopki na rozluznienie oskrzeli. wiec nadal nici z rehabilitacji! kazala nam jeszcze prze tydzien nie cwiczyc bo za duzo mu zalega!!
teraz uciekam bo pisze od siostry! ide do domku do moich chlopakow i moze na spacer ich wyciagne! powiem mezowi ze na piwko go zabiore to na pewno pujdzie!! u nas padalo ostro ale przez chwilke a teraz slonko swieci wiec chyba namowie!!!!!!!!!!!!!
do potem kobitki moze juz na zamknietym watku!?

reklama
Jsorbek no ja sie dostalam przez link a jak bede chciala inaczej to gdzie szukac?
jak mozesz to napisz prosze a
a wogule to dzieki za udostepnienie ;) :laugh: ::)

Do góry