reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bossssssssssssz odleciała. Nareszcie.Teraz musze do kuchni iśc z pozmywac:baffled: Blllllle:zawstydzona/y: To narazie śię żegnam z miłymi paniami;-) Do póżniej:wink:

reklama
dobra ja uciekam bo oliwka wstala.
kurde ciezkoza wami nadazyc jak sie caly czas nie siedzi przy kompie...

w sumie to i tak nikt mnie nie zauwazyl...
Ja, ja , ja zauważyłam:-)

Ja krupnik dzisiaj ale nie podrzucam bo pamiętam że większość gardzi :confused2::-D
Ja lubie krupniczek, prosze mi dać:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Adasia

życzy e-ciotka Aluśka
01po3.gif

Powodzenia Kochana na szczepieniu :tak::tak::tak:;-)
Dzięki, już po:-)

Macie któraś nadmiar cierpliwości:confused2: Bo ja zaraz wybuchnę:wściekła/y: Mała drze się jakby ze skóry obdzierali i nic nie pomaga, ani przytulanie ani bujanie nic:angry: Chyba sama nie wie co jej jest:wściekła/y:
Karol tak zrobił w poradni, jak się mamy na mnie patrzyły...Miałm ochote je kopnąc...

Jak ksiądz był po kolędzie to powiedział,że mój syn księdzem będzie:tak:.Bo do seminarium tylko ładnych biorą.;-)
No widzisz....

3majcie mnie...

M ma znowu dosc mnie i zycia i znowu mnie poinformowal ze sie idzie wieszac :-/... On naprawde jest psychiczny!!!!!!

I nie wiem po co mi o tym pisze :-/... Oczywiscie wina moja :-/...

Spytaj się go czy sznurka mu czasem nie zbraknie;-):tak:.
Powiedz mu tak, Jak Marta, zapytaj czy mu nie pomóc, a potem zadzwoń i spytaj czy już sie powiesił bo ty trumne zamawiasz...
Jak ktoś tyle o tym gada to chce wzbudzić w Tobie poczucie winy...

Po szczepieniu, wyrywał się, wył, chciał biegac to co zrobił nie nadaje się do druku...Ale już u pani doktor grzeczny jak aniołek na szczepieniu nawet nie miałknął, lekarka stwierdziła,że bardzo dobrze wygląda i mam go odstwiać i sobą się zająć.
Ale ma stulejke i skierowanie do chirurga:-(Waży 11.800:-D

Bodzia,jeszcze trochę i Julek Lola przegoni;-),bo teraz uwielbia bawić się wagą i 10 kilo wskazuje.A o męskie sprawy się nie martw,wszystko się ułoży.Mojej kumpeli synek miał zabieg i wszystko gra:tak:.

Też muszę zmywa/rkę u ruchomic a nie chce mi się:no: Na szczęście mała już nie dziera:tak:Zmykam. Zaśpic spróbuję i rękawy zakasam:nerd:

Lepiej załadować zmywarkę niż myć gary ręcznie ;-):tak::tak:

Jak ksiądz był po kolędzie to powiedział,że mój syn księdzem będzie:tak:.Bo do seminarium tylko ładnych biorą.;-)

Nam też na ostatniej kolędzie coś takiego ksiądz "krakał" :confused2::no:
W życiu, ja chcę wnuki!

Anaconda - zdrówka życzę!

Agatka - wielkie brawa dla Igorka!!!

reklama
Do góry