reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Marta kostiumy świetne.
Ale ja Was nie lubie, podpadacie mi babeczki:crazy:
Pół wieczoru na Was czekałam a jak sie zmyłam to się tłoczno zrobiło:-:)-:)-(
Ide płakac z rozpaczy aaaaaaaaaaaaaaaa
Bodzia przecież się darłam jak dzika:confused2::confused2::-D:-D:-D:-Dspałaś przecież:eek:

Marta ale tu od rana leca przysmaki, ja herby poproszę gorącej bo u na pada śnieg, pada snieg dzwonią dzwonki sań:dry::dry: A kostium Ola - Łooooooooo:eek::eek::szok::szok: sama bym taki chciała:laugh2::laugh2:.

Cześć tak w ogóle:tak::-D:-D

zmykam liczyć łowiecki :laugh2::laugh2::laugh2:
owickapc7.gif
śliczna owieczka

Kobiety ja padam :-(...
Nie daje rady i w koncu cos mi sie stanie...

Mlody o 20 juz nie spal :-(... Ryczal i foszyl do 24!! Mnie tak glowa bola ze ryczalam :-(... Do tego okres przyszedl :-(...

W nocy budzil sie w rykami co godzine, o 4 obudzil sie na dobre, usnal po 5. Po 6 znowu ryk... o 7 tez, i wstal na dobre o 8 :-(...

Zennie leci powodz, glowa nie ruszam bo eksploduje :-(...

NIE DAJE RADY Z TYM DZIECKIEM
:-:)sad:

jasmina spisz jeszcze?? bo mnie coś mulić zaczęło przy kompie:confused2: a kaftaniki i spiochy czekają aż je ktoś łaskawie wyprasuje:nerd:

Nowłaśnie odnośnie pogody.....Oglądam prognoze i mi mówią,że na Ślasku pochmurno, zerao słońca, deszcz ze sniegiem wali...Ja za okno kukam a mnie tam słoneczko wita:-D:-D:-D
Madzka no już ułaskawiona jestem, jak tak krzyczałyście.Ja nie wime czemu Wy się takie ruchliwe robicie o takich godzinach poznych??????????????

reklama
Madzka no już ułaskawiona jestem, jak tak krzyczałyście.Ja nie wime czemu Wy się takie ruchliwe robicie o takich godzinach poznych??????????????
Bo mi dziecko odjeżdża i mam trochę spokoju większego zanim męż zacznie truć - idź się kąp, znowu siedzisz przed kompem, co wy tam klepiecie, ile można o obiadach gadac:crazy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Do góry