reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczka, ja widzę , że ty to na bogato w tym basenie:tak::-D:-D:-D, obroże na nóżce diamentową prezentujesz;-);-):-D:-D
Anula niezłego stylistę Twój synek ma ;-);-)
Ewcia, siadaj i popijaj kobieto pracy :tak: I te co nie piły - się panie częstują - na żądanie raz można :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• zalacznik_3979_Drinki.jpg
    zalacznik_3979_Drinki.jpg
    87,6 KB · Wyświetleń: 15
reklama
właśnie mój młodszy brat daje mi przepisy i adresy na przepisy na gg chciałabym takiego męża pierze gotuje prasuje sprząta zmywa bratowa też czasem ale raczej ma luz jakby tego było mało kupuje jej kwiaty bez okazji zabiera na kolacje że też męża nie wychowałam jak brata:baffled::confused::wściekła/y:

Sikoreczka, ja widzę , że ty to na bogato w tym basenie:tak::-D:-D:-D, obroże na nóżce diamentową prezentujesz;-);-):-D:-D
Anula niezłego stylistę Twój synek ma ;-);-)
Ewcia, siadaj i popijaj kobieto pracy :tak: I te co nie piły - się panie częstują - na żądanie raz można :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Madźka ja się chętnie napiję :-D:-D:-D a co tam raz można :-D

Z chrztem już wszystko mam załatwione :tak:jeszcze tylko konferencje trzeba zaliczyć w środę i grzecznie czekać do poniedziałku :tak:
Na tej mszy to aż 15 dzieci będzie chrzczonych także księża zbiorą ''trochę" kasy :sorry2:

temat rzeka z tymi księżmi wiem co przeżywałam przed ślubem, a o chrzcie wolę nie myśleć:dry::dry: Aluśka fajny termin na chrzciny :tak::-)

ja z moim księdzm nie miałam problemów w ogóle nie chciał kasy za ślub bo dopiero się dorabiamy to z czego mu chcemy dawac? dostał więcej niż planowaliśmy mu dać gorzej buyło w parafii męża tam to go kasował równo o naukach i poradni nie wspomnę z chrzcinami już było gorzej bo u męża chrzciliśmy to już była masakra
za to mój brat brał ślub w poznańskiej katedrze tam to już w ogóle nie mieli skrupułów

u nas stawka za ślub wynosi cyt. "co łaska ale nie mniej niż 1500":angry::angry: nam udzielał ślubu znajomy ksiądz i nie wziął nic ale w kościele za otwarcie drzwi dla rodziny przed ceremonią i za ogrzewanie i organistę do mszy wzięli 600 zł:baffled::baffled:. A w katedrze łódzkiej ślub kosztuje 5000 :szok::szok: w sam raz na kieszeń młodej pary:wściekła/y:

reklama
Do góry