reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
.....jak tylko mężuś wróci śmigam do księdza bo kazał przynieść odpis aktu chrztu i akt małżeństwa...bo ślub braliśmy w innej parafii... jeszcze świecy na chrzest nam tylko brakuje a tak to już wszystko na ostatni guzik zapięte ....tak mi się przynajmniej wydaję:dry:

Sikoreczka suwaczki śliczniutkie:-D:-D:-D
Ja nie wiem jak czytam co wyrabia Madzia...Mój bąbel to by tylko autkami się bawił, do pieca podkładał i komputer wyłączał...Nie wiem, może chłopcy naprawde pozniej się uczą???

A u mnie cisza nastała, Dzieciaki śpią. Ale przyjemnie. Myślałam że się znowu rozpędziłyście z pogaduszkami ale widze że małomówne byłyście jak mnie nie było :-). Kurcze teraz tak sobie myślałam i widzę że Jaśminka aż się garnie do poznania nowych dzieci. Prosiła mnie żebym ją nauczyła trochę po angielsku. A łapie skubana szybko, obawiam się troszkę o tę jej wadę wymowy... ale nie będe biadoliła jak nie nie wiadomo. Cieszę się że się nie boi języka. Moja Perełka Kochana:-)

Bodzinko moj nie moze w zwyklych butkach latac, bo by sie wywalil... Musielismy kupic oprtopedyczne, usztywniane w kostce, za 60 zl. I dopiero wtedy zaczal chodzic :-/... W innym wypadku grozim\lo mu skrecenie kostki...

Kobietki jest prawie 18 a mlody dzisiaj nic nie spal...

A ja poszlam na zakupy z mama... Oczywiscie znalazłam blzke jaka chcialam od dawna, ale nie mialam na nia kasy, bo kupilam sobie wczesniej torebke... Hmmm...

Cara myśmy się własnie dziś z teściową cieszyły,że Mały może nosić zwykłe buciki.A z tymi zakupami to tak zwykle jest...Adaś jest niezmordowany...Nie dam tak synowi na imie:-p:-p:-p

reklama
Cara trzymaj się kiedyś w końcu musi paść a dzieci szybko się regenerują i te pół godziny mogło mu wystarczyć a on nie ma przypadkiem adhd?

ADHD można stwierdzić dopiero u dziecka około 5-letniego. Młodsze dzieci są po prostu bardzo ciekawe świata, wszystkiego muszą dotknąć, spróbować, wszędzie wejść, itd. więc może się wydawać, że dziecko jest nadpobudliwe a to po prostu najzwyczajniejsza ciekawość i chęć poznawania świata :tak:
Kurczę, ale mądra jestem dzięki tym moim studiom :-D

Do góry