reklama
.....jak tylko mężuś wróci śmigam do księdza bo kazał przynieść odpis aktu chrztu i akt małżeństwa...bo ślub braliśmy w innej parafii... jeszcze świecy na chrzest nam tylko brakuje a tak to już wszystko na ostatni guzik zapięte ....tak mi się przynajmniej wydaję
Sikoreczka suwaczki śliczniutkie
Ja nie wiem jak czytam co wyrabia Madzia...Mój bąbel to by tylko autkami się bawił, do pieca podkładał i komputer wyłączał...Nie wiem, może chłopcy naprawde pozniej się uczą???
Ja nie wiem jak czytam co wyrabia Madzia...Mój bąbel to by tylko autkami się bawił, do pieca podkładał i komputer wyłączał...Nie wiem, może chłopcy naprawde pozniej się uczą???
jasmina111
Fan(ka)
A u mnie cisza nastała, Dzieciaki śpią. Ale przyjemnie. Myślałam że się znowu rozpędziłyście z pogaduszkami ale widze że małomówne byłyście jak mnie nie było :-). Kurcze teraz tak sobie myślałam i widzę że Jaśminka aż się garnie do poznania nowych dzieci. Prosiła mnie żebym ją nauczyła trochę po angielsku. A łapie skubana szybko, obawiam się troszkę o tę jej wadę wymowy... ale nie będe biadoliła jak nie nie wiadomo. Cieszę się że się nie boi języka. Moja Perełka Kochana:-)
Bodzinko moj nie moze w zwyklych butkach latac, bo by sie wywalil... Musielismy kupic oprtopedyczne, usztywniane w kostce, za 60 zl. I dopiero wtedy zaczal chodzic :-/... W innym wypadku grozim\lo mu skrecenie kostki...
Kobietki jest prawie 18 a mlody dzisiaj nic nie spal...
A ja poszlam na zakupy z mama... Oczywiscie znalazłam blzke jaka chcialam od dawna, ale nie mialam na nia kasy, bo kupilam sobie wczesniej torebke... Hmmm...
Kobietki jest prawie 18 a mlody dzisiaj nic nie spal...
A ja poszlam na zakupy z mama... Oczywiscie znalazłam blzke jaka chcialam od dawna, ale nie mialam na nia kasy, bo kupilam sobie wczesniej torebke... Hmmm...
Bodzia Ty to robotna babeczka jesteś ;-);-)Wyscrapkowałam i pododawałam mamie mojej na NK fotki....
sikoreczka79
Fanka BB :)
Madżka aleś sobie fotel strzeliła i co kawusiasz na nim czy te drinki z palemką
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Cara trzymaj się kiedyś w końcu musi paść a dzieci szybko się regenerują i te pół godziny mogło mu wystarczyć a on nie ma przypadkiem adhd?
ADHD można stwierdzić dopiero u dziecka około 5-letniego. Młodsze dzieci są po prostu bardzo ciekawe świata, wszystkiego muszą dotknąć, spróbować, wszędzie wejść, itd. więc może się wydawać, że dziecko jest nadpobudliwe a to po prostu najzwyczajniejsza ciekawość i chęć poznawania świata
Kurczę, ale mądra jestem dzięki tym moim studiom
Podziel się: