reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula to świetnie:-D:-D:-D
Madzka kopnij kompa bo jak nie to ja go kopne:-p:-p:-p
Iwona biedaku, trzymaj sie i zdrowiej.Jak się zle czujesz to do łózka.

reklama
Sprawdziłam co u Was i idę sprzątać póki moje chłopy śpią bo mam zaległości przez wyjazd
Szymuś wszystkiego najlepszego Ty pięciomiesięczny kawalerze

Anula świetnie wieści:tak: tylko,że ja nie bardzo w temacie jestem. Dlaczego Staś ma mieć zabieg:confused:

Madzka no przyplątało się do nas cholerstwo i nie chce się odczepić:wściekła/y:
Bodzia ja przez ten ból zatok to sama nie wiem co chce:baffled: ani leżeć,ani siedzieć ....ech:angry:

Hej :) jestem tu nowa i widze ze wiele dziewczyn ma podobny problem :( z mężami i z chłopakami :( ja niestety również mam identyczny problem , tylko ze juz u mnie to sa kłótnie mój sie praktycznie wogule nie zajmuje małym :hmm: i juz coraz częściej mówi mi ze powinnam wrócic do siebie do Polski bo tu i tak nic nie robie :/ a co tam ze codziennie dla małego gotuje sprzatam itp ale to dla niego nic a mysli ze mały ciagle siedzi grzecznie, ładnie sie bawi. Wczoraj miałam nawet taka sytuacje ze on na chwile został z KAcperkiem i mały upadł i uderzył sie w główke a ja w tym czasie byłam w kuchni i moj chłopak stwierdził ze to moja wina poniewaz poszłam sobie do kuchni popalic :/:-:)-:)-(

Stasiu ma 7mm ubytku międzypprzedsionkowego i zwężoną tętnicę płucną i ostatnio nas postraszyli operacją na otwartym serduszku ale na wypisie już jest co innego

godz 10.35
Mlody nie spi od 4... No mial te 30 min snu w miedzyczasie :-/...

Ja wysprzatalam chate, posciele wietrze, dziadka z wnukiem wyszykowalam i spaceruja, a ja sie proboje dobudzic glosna muzyka!

Hej :) jestem tu nowa i widze ze wiele dziewczyn ma podobny problem :( z mężami i z chłopakami :( ja niestety również mam identyczny problem , tylko ze juz u mnie to sa kłótnie mój sie praktycznie wogule nie zajmuje małym :hmm: i juz coraz częściej mówi mi ze powinnam wrócic do siebie do Polski bo tu i tak nic nie robie :/ a co tam ze codziennie dla małego gotuje sprzatam itp ale to dla niego nic a mysli ze mały ciagle siedzi grzecznie, ładnie sie bawi. Wczoraj miałam nawet taka sytuacje ze on na chwile został z KAcperkiem i mały upadł i uderzył sie w główke a ja w tym czasie byłam w kuchni i moj chłopak stwierdził ze to moja wina poniewaz poszłam sobie do kuchni popalic :/:-:)-:)-(
Witaj wśród nas:tak: a facetem to ty się nie przejmuj to już taka ich natura;-)

Stasiu ma 7mm ubytku międzypprzedsionkowego i zwężoną tętnicę płucną i ostatnio nas postraszyli operacją na otwartym serduszku ale na wypisie już jest co innego
To znaczy,że wada jest mniejsza tak i nie bedzie potrzebna operacja:confused:. To bardzo się cieszę:tak:

reklama
teraz już wiem, przepraszam musiałaś to napisać jak ja wysyłałam moje zapytanie:tak:. A zapytałam bo jak byłam w 28 tyg. to na USG wyszła arytmia u małego i pamiętam jak się denerwowałam.

Do góry