reklama
Małagosiunia21
Witam
KEjka Kobitki:-)
Cara dobrze że jakoś dajesz rade z tym facetem:-( Ja na TWoim miejscu podobie jak inne kobitki i jeden pan olałabym go ciepłym moczem.... Nie zaasługuje nawet na to żeby dziecko widzieć:-(
Pirrllott super artykuliki, przeczytałam oba i nawet głosa oddałam:-) Podziwiam Cię i nie uważam żeby faceci byli w czymkolwiek gorsi od nas:-)
Madźka daweaj tej tarty:-) Zjadło by się...
Bodzienka lipa z tym koszykiem nie ma co:-( hihii
Sikoreczka u mnie jest to samo, Michał jeszcze nigdy nigdzie na noc nie był:-( tylko dom i swoje wyrko nic innego nie wchodzi w grę:-( Niestety ale ja jakoś się przyzwyczaiłam:-)
Weszłam dziś na wagę i pokazała 4 kg mniej, uper aż się zdziwiłam że tak dużo:-) Jeszcze tylko 10 kg i będzie super...
Miłego weekendu kobitki i zdrówka dla chorych:-)
Cara dobrze że jakoś dajesz rade z tym facetem:-( Ja na TWoim miejscu podobie jak inne kobitki i jeden pan olałabym go ciepłym moczem.... Nie zaasługuje nawet na to żeby dziecko widzieć:-(
Pirrllott super artykuliki, przeczytałam oba i nawet głosa oddałam:-) Podziwiam Cię i nie uważam żeby faceci byli w czymkolwiek gorsi od nas:-)
Madźka daweaj tej tarty:-) Zjadło by się...
Bodzienka lipa z tym koszykiem nie ma co:-( hihii
Sikoreczka u mnie jest to samo, Michał jeszcze nigdy nigdzie na noc nie był:-( tylko dom i swoje wyrko nic innego nie wchodzi w grę:-( Niestety ale ja jakoś się przyzwyczaiłam:-)
Weszłam dziś na wagę i pokazała 4 kg mniej, uper aż się zdziwiłam że tak dużo:-) Jeszcze tylko 10 kg i będzie super...
Miłego weekendu kobitki i zdrówka dla chorych:-)
E
Ewcia81
Gość
siem ajestemm
wroilam od ammy
mlody spi,wyalatal sie z kuzynem i odpoczywa...
wroilam od ammy
mlody spi,wyalatal sie z kuzynem i odpoczywa...
nie jestes smama,masz synka....a rodzice twoi,,dziadkowie,,,Sek w tym ze boje sie byc sama...
a szkoda,,,;-)M se zrobił test wczoraj.Nie jest w ciążyA szkoda już miałam nadzieje
;-);-);-)
dokladnie bądź twarda...Ja zostaje sama... Mam dosc fochow michala... :-(... ryczec mi sie chce, ale trza byc twardym nie mietkim :-(
uu sikoreczka nie zazdroszcze,.,moj amly mogl u kazdego zosatc,,,,ale ajkso zawsze z anmi na imprezach bywal i wszedzie z nami,,,,A ja jestem dziewuszki załamana:-( Przyjechałam wczoraj do mamy z myślą żeby zostac na noc i się zaczęło. Dzieci wykąpałam kolacje zjedli ja je do spania i krzyk. Nie dało się Małej zaśpic. Ani cyca, ani bujanie ani nic zupełnie nic. Larmo krzyk i darcie! Koszmarrrrr...... Madzia dostawała spazmów i za nic nie chciała się położyc. W końcu padła po ogromnym krzyku. Mam już dośc. Nie mogę jej z nikim zostawic, bo wrzeszczy. Nie mogę do nikogo jechac bo ciagle płacze i naręczna. A teraz się okazuje że na noc też nie mogę jechac bo nie chce spac u kogoś. Buuuuuuu....
Teraz małpka mała odsypia![]()
ja mam lata ptaszekCara mam ochote Cie ucałować!!!!To moja spiąca Królewna...Aż mi się chce ryczeć
ty, Bodzia, a skąd te bajki ssiecie?bo też bym chętnie skompletowała Szymkowi
![]()
Ja sciagam z emule
E
Ewcia81
Gość
ale caraaa sciagasz cacka,,hehe,,,fajnie takie grajki-bajki,,super,,stare czasyy![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
reklama
E
Ewcia81
Gość
zycze pwoodzenia......w rozmowie,,,w godzeniu sie.....:-),,bedzie dobrze,,,Witam póbowałam nadrobić od czwartku ale się nie dało po kolejnej wymianie z m. spakowałam manatki w czwartek ano i niedawno wóciłam m.w pracy więc nawet nie wie że jestem.
pozdawiam sedecznie
Podziel się: