reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
KEjka Kobitki:-)
Cara dobrze że jakoś dajesz rade z tym facetem:-( Ja na TWoim miejscu podobie jak inne kobitki i jeden pan olałabym go ciepłym moczem.... Nie zaasługuje nawet na to żeby dziecko widzieć:-(

Pirrllott super artykuliki, przeczytałam oba i nawet głosa oddałam:-) Podziwiam Cię i nie uważam żeby faceci byli w czymkolwiek gorsi od nas:-)

Madźka daweaj tej tarty:-) Zjadło by się...
Bodzienka lipa z tym koszykiem nie ma co:-( hihii
Sikoreczka u mnie jest to samo, Michał jeszcze nigdy nigdzie na noc nie był:-( tylko dom i swoje wyrko nic innego nie wchodzi w grę:-( Niestety ale ja jakoś się przyzwyczaiłam:-)
Weszłam dziś na wagę i pokazała 4 kg mniej, uper aż się zdziwiłam że tak dużo:-) Jeszcze tylko 10 kg i będzie super...
Miłego weekendu kobitki i zdrówka dla chorych:-)

siem ajestemm
wroilam od ammy
mlody spi,wyalatal sie z kuzynem i odpoczywa...

Sek w tym ze boje sie byc sama :(...
nie jestes smama,masz synka....a rodzice twoi,,dziadkowie,,,

M se zrobił test wczoraj.Nie jest w ciąży:-p:-p:-p:-pA szkoda już miałam nadzieje:-D:-D;-);-);-)
a szkoda,,,;-)
Ja zostaje sama... Mam dosc fochow michala... :-(... ryczec mi sie chce, ale trza byc twardym nie mietkim :-(
dokladnie bądź twarda...

A ja jestem dziewuszki załamana:-( Przyjechałam wczoraj do mamy z myślą żeby zostac na noc i się zaczęło. Dzieci wykąpałam kolacje zjedli ja je do spania i krzyk. Nie dało się Małej zaśpic. Ani cyca, ani bujanie ani nic zupełnie nic. Larmo krzyk i darcie! Koszmarrrrr...... Madzia dostawała spazmów i za nic nie chciała się położyc. W końcu padła po ogromnym krzyku. Mam już dośc. Nie mogę jej z nikim zostawic, bo wrzeszczy. Nie mogę do nikogo jechac bo ciagle płacze i naręczna. A teraz się okazuje że na noc też nie mogę jechac bo nie chce spac u kogoś. Buuuuuuu.... :dry::dry::dry:
Teraz małpka mała odsypia:baffled:
uu sikoreczka nie zazdroszcze,.,moj amly mogl u kazdego zosatc,,,,ale ajkso zawsze z anmi na imprezach bywal i wszedzie z nami,,,,

Witam póbowałam nadrobić od czwartku ale się nie dało po kolejnej wymianie z m. spakowałam manatki w czwartek ano i niedawno wóciłam m.w pracy więc nawet nie wie że jestem.
pozdawiam sedecznie

reklama
Do góry