reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

spoko....wybaczamy ;)

a jak wklejasz zdjecie??? wejdz na stronke
http://www.imageshack.us/
i tam zalcz zdjecie pozniej dolny adres wklej pomiedzy

trusia pisze:
SHADY UPSS TROSZKE MUSZE BO UCZE SIE A TERAZ MECZE SIE ZEBY WKLEIC ZDJECIE ;)

reklama
ale sie zakreciłam wrrrr poprobuje pozniej ;)bo teraz synus juz jeczy na mleczko i spadamy na spacerek ,bo dzis nie pada i idziemy nad morze :laugh:

czesc babeczki :)

u nas leniwy weekend , na razie siedzimy w domku, ale zaliczylismy juz spacerek :) Rafal wrocil z pracy i padl....................moze jak wstanie wyruszymy gdzies jeszcze :)

bylam wczoraj z Kuba na spacerku fotograficznym, chetnie powklejalabym fotki ale jakos tak dziwnie.................po tym wszystkim co sie dowiedzielismy.....ehhh

uff zmeczona ale szczesliwa:)
bylismy na spacerku dwa razy i na griluu mniam mniam :)
nareszcie super pogoda sie zrobila  :D :D
co do wychodnego to ja mam jeszcze troche ograniczenia,niestety maly mnie czesto potrzebuje ;D cyc i te sprawy, ale jak chce wyjsc to nie ma problemu; mezulka tez puszczam czasami hihi lubi w darta pograc,kiedys nawet puchar zdobyl :)  ;)
musze zmykac maly sie denerwuje,ech
milego wieczorku
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnicie jesli chodzi o zamkniety watek  ;)

reklama
Do góry