reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cały dzień był super, gril, odpoczynek i na sam wieczór musiało się... zj...... oczywiście przez faceta, czemu tak zawsze musi być!!!

reklama

a ja stwierdzam, ze jestem jakas nienormalna....icesze sie jak glupia ze Alanek tak szybko rosnie, ze duzo umie,,, a jendoczesnie plakac mi sie chce ze juz nie jest taki malenki....slodziutki anioleczek...i jak mi tu dogodzic???

Ja myslałam, że jak dziecko będzie większe to będzie mi łatwiej iść do pracy ale coś ty!!! Im więcej umie, robi, mówi (ciągle czekam na mama a ona tylko tatata :() tym jest mi ciężej.....

oo to fakt....im wiecej dziecko umie, robi tym bardziej sie ciesze ze siedze w domu.....wystarczy ze widze jak przykro jest mojemu mezowi ze nie on pierwszy zobaczyl jak mlody sie przemieszcza, jak raczkuje itd..

Bylismy dzis u tesciowej i normalnie moje dizciatko w głos się chichrało bo piesek szczekał ja myslałam że ona raczej sie przestraszy a ona najpierw sie wzdrygła a potem w głos sie chichrała a my razem z nia i nawet nagralismy no mówię wam rewelka ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Witam! Wiem ze od dzisiaj ma byc zamkniety watek ale go jeszcze nie zlokalizowałam, a moze go jeszcze nie ma ;)

Mój maciuś tez sie chihra i hihra ostatnio to go tak rozsmieszyło prasowanie ;D A psa to bardzo lubi głaskac. :D

reklama
Witam  u nas slonko swieci ciepelko ale chyba cos bedzie sie zapowiadac bo jakos tak troche dziwnie na tym dworze
no i jak pisalam wczoraj ze jak mezus sie dorwie wieczorem do kompa to amen i tak tez MIJA TRZYMAJ SIE BEDZIE DOBRZE MUSI
DUZO ZDROWKA DLA KUBUSIA

KUNDA agdzie szukac tego watku zamknietego ?

Do góry