reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja kojec podpatrzyłam u koleżanki i naprawde to fajna sprawa dzidzia sie bawi bezpiecznie i nie trzeba cały czas patrzec co akórat majstruje :D

Ja lubie ploty z kumpelami sama bez towazystwa mojego, ale tez lubimy wychodzic na imprezki razem.

reklama

Kunda co do bezpieczenstwa to zalezy od dziecka...ja bylam takim dzieckiem ze wsadzalam palec od nogi w dziurki i chcialam wylezc, a mama musiala zastawiac kojec fotelem zebym go nie przewrocila :)) tak nim bujalam, a to byl inny kojec niz teraz....ku.. wsko ciezki
Kunda pisze:
Ja kojec podpatrzyłam u koleżanki i naprawde to fajna sprawa dzidzia sie bawi bezpiecznie i nie trzeba cały czas patrzec co akórat majstruje :D

Ja lubie ploty z kumpelami sama bez towazystwa mojego, ale tez lubimy wychodzic na imprezki razem.

czesc kolezanki w piekna sloneczna niedziele
no ja puisalam wczoraj ze mezus ma wychodne i mial ale bylam zdziwiona jak wrucil kole 23 a bylam pewna ze z pol nocy zarwie i dzis super szykujemy sie razem do kosciulka potem krutki s[pacerek no super sie zapowiada ciesze sie ::)
tak kunda mysle ze kojec to fajny pomysl tylko musiosz zwrucic uwage zeby byl stabilny bo jak macio juz bedzie sie przewracal to zeby ci nieuciekl ::)

reklama
Do góry