reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pifffffffffffffffffffffko idzie :-) Yeah :-)
A nagrywarka to lepiej nie mówić... Pewnie walnęła coś mocniejszego jak mnie nie było, ot co :tak:

Dziewczyny - tempo macie hardkorowe

sikoreczka a jakby to byla starsza pani,,to bys mu pozwolila,,heh,,na pewno nie..ale po piffko moze nawet bez gatków,,,:-D
u mnie na przeciwko mieszka sąsiadka która się z moimi dziadkami znałą. I ta kobieta czasami po mojego M w samym staniku, majtkach i rajstopach przychoadzi:confused::baffled: Już się zastanawiałam czy ją to rajcuje czy cuś:szok: Nio ale od M wara. Starszym paniom też:-p

Ewcia odkurzacz dosiadaj.... miotły to przeżytek :tak::-D

sikoreczka zapraszam Malibu z mleczkiem i pomarańczem.

To moje dwa ulubione drinki, no i pifffko uwielbiam.

no jejje dzieki ci och mezu innej za piffkooo

yhy tylko odkurzacz tez mi sie spitolił:no:
pędzę już do ciebie. Tylko sprzęcior wybiorę. Miotła przeżytek:confused: A mój odkurzacz też nie działa:baffled: Ewcia a może na mopie:-D

reklama
no dobra,,skoro nalegacie,,wkleje jakies dwa,,,

212655.jpg
Ewcia scrapek superrr :-D:-D:-D

Do góry