reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Pifffffffffffffffffffffko idzie :-) Yeah :-)
A nagrywarka to lepiej nie mówić... Pewnie walnęła coś mocniejszego jak mnie nie było, ot co
Dziewczyny - tempo macie hardkorowe
A nagrywarka to lepiej nie mówić... Pewnie walnęła coś mocniejszego jak mnie nie było, ot co
E
Ewcia81
Gość
kutwa----no z ta miotła,,nie chce działać..sikoreczka zapraszam Malibu z mleczkiem i pomarańczem.
To moje dwa ulubione drinki, no i pifffko uwielbiam.
szampan to mieszkanka wybuchowa,,ale co tam jutro wolne,,moze bycccja mam w domu szampana weselnego trochu bolsa i pepsi
bierz co chcesz
sikoreczka79
Fanka BB :)
u mnie na przeciwko mieszka sąsiadka która się z moimi dziadkami znałą. I ta kobieta czasami po mojego M w samym staniku, majtkach i rajstopach przychoadzi Już się zastanawiałam czy ją to rajcuje czy cuś Nio ale od M wara. Starszym paniom teżsikoreczka a jakby to byla starsza pani,,to bys mu pozwolila,,heh,,na pewno nie..ale po piffko moze nawet bez gatków,,,
E
Ewcia81
Gość
no jejje dzieki ci och mezu innej za piffkoooPifffffffffffffffffffffko idzie :-) Yeah :-)
yhy tylko odkurzacz tez mi sie spitoliłEwcia odkurzacz dosiadaj.... miotły to przeżytek
E
Ewcia81
Gość
dokladnie,,,przechlapane opuszczac imprezy naszeeeInna Ty to mówisz?
pomyśl o tych co rano będą chciały nadrobić;-)
sikoreczka to rozumiem pilnuj swojego,,a ta pani to chyab przesadza,,,,moze ma skleroze i zapomina sie ubracccc
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ewcia odkurzacz dosiadaj.... miotły to przeżytek
sikoreczka zapraszam Malibu z mleczkiem i pomarańczem.
To moje dwa ulubione drinki, no i pifffko uwielbiam.
pędzę już do ciebie. Tylko sprzęcior wybiorę. Miotła przeżytek A mój odkurzacz też nie działa Ewcia a może na mopieno jejje dzieki ci och mezu innej za piffkooo
yhy tylko odkurzacz tez mi sie spitolił
reklama
Ewcia scrapek superrrno dobra,,skoro nalegacie,,wkleje jakies dwa,,,
Podziel się: