reklama
E
Ewcia81
Gość
kurcze ja nie mam mopa,,,a moze byc deska do krojenia,,,malo miejsca ale jedna nod\ga staneeee..albo decha klozetowa,,,miejsce siedząceepędzę już do ciebie. Tylko sprzęcior wybiorę. Miotła przeżytek A mój odkurzacz też nie działa Ewcia a może na mopie
sikoreczka79
Fanka BB :)
oj muszę go pilnowac. U nas mieszka trzech facetów w bloku. Dwóch emerytów pod 60 i mój. Reszta same wdówki lub rozwódki. Napalonedokladnie,,,przechlapane opuszczac imprezy naszeee
sikoreczka to rozumiem pilnuj swojego,,a ta pani to chyab przesadza,,,,moze ma skleroze i zapomina sie ubracccc
E
Ewcia81
Gość
hmm nie pomyslalam o tym,,,ale dzieki z apodp,,zzawsze to jakis srodek lokomocjiiiEwcia to się teleportuj zawsze jakieś wyjście
a ja myslalam ze takie to tylko zegarki nakrecaja...O cholercia Ewcia wszystkie środki transportu Ci wysiadły ;-)
sikoreczka może faktycznie sąsiadkę to nakręca
aluska dziekii
sikoreczka79
Fanka BB :)
o albo deska do prasowania. Troszkę miejsca więcejkurcze ja nie mam mopa,,,a moze byc deska do krojenia,,,malo miejsca ale jedna nod\ga staneeee..albo decha klozetowa,,,miejsce siedzącee
E
Ewcia81
Gość
ja tez Sewa,,az buzie zatykam poduszka,,sikoreczka mop to dopiero nowoczesny sprzęt no rżę ze śmiechu zaraz Jędrka obudzę
no to wy dwa rodzynkiioj muszę go pilnowac. U nas mieszka trzech facetów w bloku. Dwóch emerytów pod 60 i mój. Reszta same wdówki lub rozwódki. Napalone
reklama
E
Ewcia81
Gość
tiaa miejsce leżące,,,,o albo deska do prasowania. Troszkę miejsca więcej
Podziel się: