reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
pod warunkiem że im dobrz będziemy nad głową chyrlacSEwa jeden pozytyw z tego ze my starsze panie,to to ze w autobusie beda nam miejsca ustepowac i to nie zawsze...
pamiętamy, pamiętamy :-) powiedz J żeby i dla nas przyniósł;-)Halo, halo, a o mnie to już nikt nie pamięta
Pifffffffko mi sie kończy... :-( Ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze... Może baknę J. żeby skoczył do swojej hurtowni, w końcu piwa tam pod dostatkiem, a zaledwie 15 metrów ma do przejścia...Nawet w majtach może śmignąć
E
Ewcia81
Gość
Pifffffffko mi sie kończy... :-( Ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze... Może baknę J. żeby skoczył do swojej hurtowni, w końcu piwa tam pod dostatkiem, a zaledwie 15 metrów ma do przejścia...Nawet w majtach może śmignąć [/quote]
no co ty w majtach,,jeszcze jakas napalona go tamm,,ciach pach i zgwałci,,,
no co ty w majtach,,jeszcze jakas napalona go tamm,,ciach pach i zgwałci,,,
E
Ewcia81
Gość
no tutaj to ja widze podobienstwooa tu?
m. miał może z dwa trzy latka
ale dzieic sie zmieniaja zbiegiem czasu,,,
ach dzieki laksi za komplementy...ciesze sie,ze wam sie podoba...
sikoreczka79
Fanka BB :)
No tu troszkę bardzieja tu?
m. miał może z dwa trzy latka
buhahahahahaha taka starsza panino co ty w majtach,,jeszcze jakas napalona go tamm,,ciach pach i zgwałci,,,
E
Ewcia81
Gość
inna bez nwer;-) dawaj od m piffoo dla nas,,,
kurcze my nawet te samo tempoo mamy,,,
kurcze my nawet te samo tempoo mamy,,,
reklama
E
Ewcia81
Gość
ty wpadam do ciebie do chaty na malibu gin i toniccEwcia prosze Cię, kto teraz starszym paniom miejsca w autobusie ustąpi.... chyba druga starsza pani ;-)
Inna goń męża po pifffko w samych gaciach ;-)
A ja mam jeszcze gin i tonik i malibu, zestaw stały w moim barku
ma z m w 1 godz gina wychlalismy,,dwa chlorkii
tez tak mysle,,,Ewcia ale scrapy super
marnujesz się nad tą matmą
Podziel się: