reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anula na tej fotce to ja za specjalnie podobieństwa nie widzę, ale proszę brać poprawkę, bo ja po pifffku słabo widzę ;-)

reklama
Ja już próbowałam, ale francka tak dziera że wszyscy na nogach. :zawstydzona/y: Muszę się w końcu za nią wiąśc i to porządnie bo tak to chyba do czterdziestki pociągniemy :-D
Ewcia scrapy śliczne:tak:

Ewcia nie przymilam się...... super fota!

aluska jaka Ty młoda jesteś dziewczynka. Rety ja to już starsza pani :-(

212656.jpg

Sewa dzięki tzn że jesteśmy we trójkę a to już impreza;-)
Halo, halo, a o mnie to już nikt nie pamięta :angry:
ttaa ale tylko chłopaki,bo baby Stasie to niefajne...
Łoj, popieram, moja nauczycielka z histy w LO była Stasia - zołza straszna :-D
a ja mam ochote na cos slodiego do piffka,musze malemu podwedzic nesqiuki czekoladowe,,zjem na sucho,,uwielbiam je...
Ależ z Ciebie wyrodna matka :-p

mam nadzieję;-) m. wybra l mu imię ja chciałam Nikodema ale Nikodem ma na drugie więc pół na pół Stasiu w ogóle jest na życzenie taty cały i podobny do m. kropka w kropkę
Hmmm... Moja też ponoć podobna do tatusia jak dwie krople wody...Ale imię wybrałam ja i moje pasierbiątko ;-)
witamw klubie cos skrecimyyy

ja mam wino jakby co...

hahahha dokladnie,dobrze ze moje do 8--9 spi,,,

a ja na imieniny do siory pojechacc:-p
Kurczę, a ja się muszę jutro uczyć na piątkową poprawkę :baffled: Niezła jazda :sorry2:

Właśnie wpadłam pod biurko:-D M obejrzał you can dance i stwierdził że jedzie na eliminacje do wawy.:szok: Ludzie chyba by go na sygnale do domu przywieżli:rofl2:
Prawie zsikałam się ze śmiechu, a Jacek patrzył na mnie jak na psychola, bo nie kminił z czego tak brechtam :-D

Pifffffffko mi sie kończy... :-( Ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze... Może baknę J. żeby skoczył do swojej hurtowni, w końcu piwa tam pod dostatkiem, a zaledwie 15 metrów ma do przejścia...Nawet w majtach może śmignąć :blink:

reklama
Do góry