reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Ja już próbowałam, ale francka tak dziera że wszyscy na nogach. Muszę się w końcu za nią wiąśc i to porządnie bo tak to chyba do czterdziestki pociągniemy
Ewcia scrapy śliczne
Ewcia scrapy śliczne
E
Ewcia81
Gość
aluska ty 22 lata,,mloda z ciebie dupka,,oj mloda,,i sliczna,,,
E
Ewcia81
Gość
ja chyba tyzzz...anula na tej fotce to ja za specjalnie podobieństwa nie widzę, ale proszę brać poprawkę, bo ja po pifffku słabo widzę ;-)
sikoreczka79
Oj tak Aluśka młoda dupa z ciebie
Anula na tym zdjęciu nie bałdzo widac podobieństwo
Anula na tym zdjęciu nie bałdzo widac podobieństwo
E
Ewcia81
Gość
E
Ewcia81
Gość
SEwa jeden pozytyw z tego ze my starsze panie,to to ze w autobusie beda nam miejsca ustepowac i to nie zawsze...Ewcia nie przymilam się...... super fota!
aluska jaka Ty młoda jesteś dziewczynka. Rety ja to już starsza pani :-(
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Halo, halo, a o mnie to już nikt nie pamiętaSewa dzięki tzn że jesteśmy we trójkę a to już impreza;-)
Łoj, popieram, moja nauczycielka z histy w LO była Stasia - zołza strasznattaa ale tylko chłopaki,bo baby Stasie to niefajne...
Ależ z Ciebie wyrodna matkaa ja mam ochote na cos slodiego do piffka,musze malemu podwedzic nesqiuki czekoladowe,,zjem na sucho,,uwielbiam je...
Hmmm... Moja też ponoć podobna do tatusia jak dwie krople wody...Ale imię wybrałam ja i moje pasierbiątko ;-)mam nadzieję;-) m. wybra l mu imię ja chciałam Nikodema ale Nikodem ma na drugie więc pół na pół Stasiu w ogóle jest na życzenie taty cały i podobny do m. kropka w kropkę
Kurczę, a ja się muszę jutro uczyć na piątkową poprawkę Niezła jazdawitamw klubie cos skrecimyyy
ja mam wino jakby co...
hahahha dokladnie,dobrze ze moje do 8--9 spi,,,
a ja na imieniny do siory pojechacc
Prawie zsikałam się ze śmiechu, a Jacek patrzył na mnie jak na psychola, bo nie kminił z czego tak brechtamWłaśnie wpadłam pod biurko M obejrzał you can dance i stwierdził że jedzie na eliminacje do wawy. Ludzie chyba by go na sygnale do domu przywieżli
Pifffffffko mi sie kończy... :-( Ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze, ja chcę jeszcze... Może baknę J. żeby skoczył do swojej hurtowni, w końcu piwa tam pod dostatkiem, a zaledwie 15 metrów ma do przejścia...Nawet w majtach może śmignąć
reklama
sikoreczka79
Ewcia taki talent ukrywac, no nie ładnie. Naprawdę super Ci to wychodzi. Piękne
Podziel się: