a jaki uniwersalny repertuar;-);-)Kurcze ja padam a Jaśmina na całe gardło śpiewa (wydziera się) Sto lat sto lat..... Oj jak cudownie jak dziecko takie muzykalne...;-)
reklama
Bodzia racze dlaczego akurat sto lat???;-)A komu Sto lat???????????
jasmina111
Fan(ka)
Właśnie tak sobie pomyślałam że pewnie jutro Jaśminka nie będzie chciała się ubrać i jak przyjdzie ten właściciel to ona będzie latala w piżamie nieuczesana a Dawidek puści pawika na zieloną wykładzinkę w dużym pokoju akurat jak on będzie też w pokoju..... ;-)
Dzieciaki umyte. Maciuś już śpi, a Grześ nie. Coś nie może zasnąć.Mam tylko nadzieję, że ta noc będzie lepsza niż ta poprzednia, kiedy to budził się co mniej więcej dwie godziny. I do tego jeszcze zrobił sobie przerwę w spaniu. eh... szkoda gadać.
Ta sukieneczka najbardziej mi się podoba z tych wszystkich co pokazywałaś. No i oczywiście, że jesteś ładna. Co też przyszło Ci do głowy, żeby słuchać głupiej szwagierki.KOCHAM WAS:-):-)
WIELKA WYPRZEDAŻ-36 - 42 OKAZJA ładne kolorki (327280835) - Aukcje internetowe Allegro
co o Tym myślicie????szczególnie złota mi sie podoba
jasmina111
Fan(ka)
Cudownie...a Jasminka na to : sto lat, sto lat....swietny scenariusz:-);-)
albo skróci umowę wynajmu....;-):-)Jaśmina nie martw się jak zobaczy taką rozbrykaną bandę to pewnie szybko wyjdzie a poza tym to dom to nie muzeum prawda?
reklama
albo... obniży czynsz ze względu na trudne warunki użytkowania przestrzeni mieszkalnej;-)albo skróci umowę wynajmu....;-):-)
Podziel się: