reklama
jasmina111
Fan(ka)
Dobry Wieczór Dziewczątka
Dziękuję za przepis na masę solną, jak tylko znajdę tu proszek do pieczenia to zaraz będę działać.
Dzisiaj Jaśminka była bardzo grzeczna, oprócz jedzenia.... no ale cóż nie można mieć wszystkiego :-).
Narazie czekam na mojego kochanego.
Dziękuję za przepis na masę solną, jak tylko znajdę tu proszek do pieczenia to zaraz będę działać.
Dzisiaj Jaśminka była bardzo grzeczna, oprócz jedzenia.... no ale cóż nie można mieć wszystkiego :-).
Narazie czekam na mojego kochanego.
cara o moi mają kase
TA MOJA TEZ!!!!!!!!!!!! :-/... mezus zagranica siedzial! Ona dobrze zarabia! Ale biedna z niej kobieta :-/
Oj kobiety..Lolo pierwszy wnuk, pozatym same wnuczki.Na chrzest teśc obiecał 500 zeta na wózek i co???Do dziś figa z makiem..Temat umarł....wiecie co? mój synek za chwilę kończy osiem miesięcy i przez ten czas ani razu się nie zdarzyło żeby moi teście przyjechali z czymś dla małego.m.przywożą paczki żywnościowe a małemu nawet głupiej grzechotki.
sorry tak mnie naszło
jak do szpitala przyjechali i potem do domu to też bez niczego.nie wiem kto jest nienormalny ja czy oni
A moja mam sama z 10 latkiem, nie ma nwet 100o zł, mnóstwo długów za byłego i co i róz coś kupuje...
Książe umyty, pojedzony,żeby jeszcze spał
E
Ewcia81
Gość
no tak to jest,,,,nie chca,, a nie z enie maja,,bo chciec to mozna za 2 zl wafelka kupic glupiego-oczywisice w przenosni,,,,
bywaaaa tak,,ich juz nic nie zmieni,,chyba ze.....walcowy pann
E
Ewcia81
Gość
ide lac wode małemu...kapku,,łóżeczko,,,i wracam
za 3 minuty jezdemmmmm;-)
za 3 minuty jezdemmmmm;-)
podpisuje się pod tym obiema ręcymano tak to jest,,,,nie chca,, a nie z enie maja,,bo chciec to mozna za 2 zl wafelka kupic glupiego-oczywisice w przenosni,,,,
reklama
jasmina111
Fan(ka)
Jestem już padnięta a jeszcze chcę dzisiaj porządnie posprzątać jak dzieciaki pójdą spać. Jak mój M wróci to odkurzę na piętrze bo z Dawidkiem nie mam jak bo mam taki dziwny sprzęt że szok. Dawidek boi się odkurzacza więc cóż... Jutro będę miała wizytację właściciela domu z gazownikami. Kurcze trochę stresa załapałam bo napewno będzie lukał czy jest czysto i jak się tu sprawujemy. :-(
Kurcze ja padam a Jaśmina na całe gardło śpiewa (wydziera się) Sto lat sto lat..... Oj jak cudownie jak dziecko takie muzykalne...;-)
Kurcze ja padam a Jaśmina na całe gardło śpiewa (wydziera się) Sto lat sto lat..... Oj jak cudownie jak dziecko takie muzykalne...;-)
Podziel się: