reklama
sewa narazie tylko teściowe i chłopy się łapią na walca ;-)Rety dziewczyny jak Wy pędzicie po kilkugodzinnej nieobecności nawet nie będę w stanie wszystkiego nadrobić tylko proszę .......nie walcem ;-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
BUEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHHECo się czepia?? przecie prawie cię dzisiaj nie było ;-);-) bo go walcem postraszymy
E
Ewcia81
Gość
hahhahah dobre.........Co się czepia?? przecie prawie cię dzisiaj nie było ;-);-) bo go walcem postraszymy
boisz sie!!!];-)Rety dziewczyny jak Wy pędzicie po kilkugodzinnej nieobecności nawet nie będę w stanie wszystkiego nadrobić tylko proszę .......nie walcem ;-)
dokladniesewa narazie tylko teściowe i chłopy się łapią na walca ;-)
na walca trzeba sobie pożądnie zaśłuzyc,,hihi
Anaconda lec lec do lekarza,bo jeszcze ciebie bardziej rozłozy koffannaa iz drowiej,,,
E
Ewcia81
Gość
ja tez Mata miałam iśc kapac,,ale czytam was,,hehe
skonczys ie baja to pojde mu wode lać,,,
a ja słucham piosenki feela o aniołku,,,:-)fajna,,widiz mi sie..
skonczys ie baja to pojde mu wode lać,,,
a ja słucham piosenki feela o aniołku,,,:-)fajna,,widiz mi sie..
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Ewcia, a której konkretnie, tej " jak anioła głos usłyszałem ją powiedziała patrz tak to on..."??a ja słucham piosenki feela o aniołku,,,:-)fajna,,widiz mi sie..
Ja jakiś czas temu naciągnęłam małża na płytę Feela i teraz codziennie słucham, bardzo mi się podoba ich muzyka, teksty piosenek i głos tego kolesia
wiecie co? mój synek za chwilę kończy osiem miesięcy i przez ten czas ani razu się nie zdarzyło żeby moi teście przyjechali z czymś dla małego.m.przywożą paczki żywnościowe a małemu nawet głupiej grzechotki.
sorry tak mnie naszło
jak do szpitala przyjechali i potem do domu to też bez niczego.nie wiem kto jest nienormalny ja czy oni
sorry tak mnie naszło
jak do szpitala przyjechali i potem do domu to też bez niczego.nie wiem kto jest nienormalny ja czy oni
E
Ewcia81
Gość
tak tak,,,ta wlasnieeeEwcia, a której konkretnie, tej " jak anioła głos usłyszałem ją powiedziała patrz tak to on..."??
Ja jakiś czas temu naciągnęłam małża na płytę Feela i teraz codziennie słucham, bardzo mi się podoba ich muzyka, teksty piosenek i głos tego kolesia
a o czym,,co narozrabialas???W UWADZE mowia o moim miescie!!
oniwiecie co? mój synek za chwilę kończy osiem miesięcy i przez ten czas ani razu się nie zdarzyło żeby moi teście przyjechali z czymś dla małego.m.przywożą paczki żywnościowe a małemu nawet głupiej grzechotki.
sorry tak mnie naszło
reklama
wiecie co? mój synek za chwilę kończy osiem miesięcy i przez ten czas ani razu się nie zdarzyło żeby moi teście przyjechali z czymś dla małego.m.przywożą paczki żywnościowe a małemu nawet głupiej grzechotki.
sorry tak mnie naszło
Babcia Adasia nigdy nie miala pieniazkow zeby mu coskolwiek kupic...
Dostalam od niej wozek po corce, i tone ROŻOWYCH CIUCHOW!!!!! :-/...
W zeszlym roku nie widziala malego OD MARCA DO GRUDNIA!!!! Jeszcze wizyte w grudniu wymusila na mnie :-/... wiec musialam pojechac... :-/...
ona wiecznie nie ma kasy, ona nigdy dziecku nie kupila nic nowego :-/...
Podziel się: