reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mówie,że jak baleron:tak:Mierzyłam taką obsisła sikenke, wiązaną, plaską zprzodu.Każda powyżej 38 wyglądałąby jak baleron:-p:-p

reklama
mam nowy program i tylko sprawdzam czy działa

Załączniki

• P1040496 [640x480].JPG
    P1040496 [640x480].JPG
    50,8 KB · Wyświetleń: 16
Inna czytam twoje "pod walec" i brechtam, aż mój się dziwi co ja tu czytam:rofl2: No to podrzucam nowe powiedzenie: "Zapraszam do walca!!!!"
Sikoreczka, prawie popłakałam się ze śmiechu :-D:-D:-D "Zapraszam do walca" :-D:-D Mistrzostwo świata :-D:-D
anula, gdybym dysponowała walcem, pewnie sama czasem miałabym ochotę pod niego wleźć ;-). A bać się nie boję, płaskie tez piękne :-p

Dziewczyny, powiedzcie mi gdzie można do jasnej ciasnej kupić pajace na 98, w normalnej cenie, bo dziękuję serdecznie za trójpak za ponad 100 zł :no:. Na 92 na allegro są, a na 98 już nie ma, tylko takie drogie...Więc może Wy wiecie gdzie można takie duże dostać?? Bo jak dla mnie to najlepsza piżamka, z tego względu, że plecy nie są na wierzchu i stopki zakryte, a Oliwka zazwyczaj śpi odkryta, więc same rozumiecie :sorry2:. A może takich duzych w ogóle nie produkują :confused:

Bodzia chciałam Ci zaproponować winko ale Ty chyba nie możesz ta pierwsza ładnie wszystko tuszuje obiecuje miałam ją na sobie trzy miesiące po porodzie i było fajnie
jak znajdę zdjęcia to Ci wyślę

Ja nawet na 92 nie widziałam..W takie wielkie się zaopatruje w szmateksie..No i mi się kończą..ALe my jeszcze 86 używamy..Kawał kobietki z Oliwianki, żaden facet jej nie podskoczy:-)I tak trzymać:-D:-D

Mówie,że jak baleron:tak:Mierzyłam taką obsisła sikenke, wiązaną, plaską zprzodu.Każda powyżej 38 wyglądałąby jak baleron:-p:-p
dokladniee.....teraz takie robia jakies ...

mam nowy program i tylko sprawdzam czy działa
dziala,a jaki program??

Dziewczyny, powiedzcie mi gdzie można do jasnej ciasnej kupić pajace na 98, w normalnej cenie, bo dziękuję serdecznie za trójpak za ponad 100 zł :no:. Na 92 na allegro są, a na 98 już nie ma, tylko takie drogie...Więc może Wy wiecie gdzie można takie duże dostać?? Bo jak dla mnie to najlepsza piżamka, z tego względu, że plecy nie są na wierzchu i stopki zakryte, a Oliwka zazwyczaj śpi odkryta, więc same rozumiecie :sorry2:. A może takich duzych w ogóle nie produkują :confused:
u mnie w leclercu kiedys byly i zobacz moze w dziecinnych....tylko niby to jzu duze dziecko 98cm,,moj tam juz dawno spiw pidzamce,a nie w pajacu,i nie mam problemow z kupnem...:sorry2:

reklama
anula to jak juz dzielisz lampeczka to podziel troszke mi tez,,z checia dziabne sobie z wami,,,,ale parka z małolatów..hihi

Do góry