reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Sikoreczka, prawie popłakałam się ze śmiechu "Zapraszam do walca" Mistrzostwo świataInna czytam twoje "pod walec" i brechtam, aż mój się dziwi co ja tu czytam No to podrzucam nowe powiedzenie: "Zapraszam do walca!!!!"
anula, gdybym dysponowała walcem, pewnie sama czasem miałabym ochotę pod niego wleźć ;-). A bać się nie boję, płaskie tez piękne
Dziewczyny, powiedzcie mi gdzie można do jasnej ciasnej kupić pajace na 98, w normalnej cenie, bo dziękuję serdecznie za trójpak za ponad 100 zł . Na 92 na allegro są, a na 98 już nie ma, tylko takie drogie...Więc może Wy wiecie gdzie można takie duże dostać?? Bo jak dla mnie to najlepsza piżamka, z tego względu, że plecy nie są na wierzchu i stopki zakryte, a Oliwka zazwyczaj śpi odkryta, więc same rozumiecie . A może takich duzych w ogóle nie produkują
Mala lapmke a Mlody nie dostanie w nocy cyca i juzBodzia chciałam Ci zaproponować winko ale Ty chyba nie możesz ta pierwsza ładnie wszystko tuszuje obiecuje miałam ją na sobie trzy miesiące po porodzie i było fajnie
jak znajdę zdjęcia to Ci wyślę
E
Ewcia81
Gość
dokladniee.....teraz takie robia jakies ...Mówie,że jak baleronMierzyłam taką obsisła sikenke, wiązaną, plaską zprzodu.Każda powyżej 38 wyglądałąby jak baleron
dziala,a jaki program??mam nowy program i tylko sprawdzam czy działa
u mnie w leclercu kiedys byly i zobacz moze w dziecinnych....tylko niby to jzu duze dziecko 98cm,,moj tam juz dawno spiw pidzamce,a nie w pajacu,i nie mam problemow z kupnem...Dziewczyny, powiedzcie mi gdzie można do jasnej ciasnej kupić pajace na 98, w normalnej cenie, bo dziękuję serdecznie za trójpak za ponad 100 zł . Na 92 na allegro są, a na 98 już nie ma, tylko takie drogie...Więc może Wy wiecie gdzie można takie duże dostać?? Bo jak dla mnie to najlepsza piżamka, z tego względu, że plecy nie są na wierzchu i stopki zakryte, a Oliwka zazwyczaj śpi odkryta, więc same rozumiecie . A może takich duzych w ogóle nie produkują
reklama
E
Ewcia81
Gość
anula to jak juz dzielisz lampeczka to podziel troszke mi tez,,z checia dziabne sobie z wami,,,,ale parka z małolatów..hihi
Podziel się: