reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Marta - no właśnie, w ulotce jest napisane że na astmę i duszności, a Wy na co dostaliście to lekartswo? Przepraszam ale nie doczytałam. A elocom to na sterydach jest więc widzę że wasza pani doktor to konkretne leki lubi przepisywać.:-)Ja osobiście lubię takich lekarzy tylko żeby powiedzieli matce jakie to leki i jakie są uboczne skutki...

jasminka,najppier chciała przepisać Fenistil ale spojrzała na wiek i stwierdziła,że może Ketotifen brać.Elocom to sąsiadki synek ma:tak:.A mam do smarowania nic nie zapisała:no:.Mam trochę maści po Olku i zobaczę co mogę stosować,Olo miał niesterydowy ELIDEL i pomogło:tak:.A jak byłam z Olem u dermatologa to zapisał Advantan i Hasceral i kazał dziecku ze skazą masło extra podawać :baffled:.

Czekam na łóżko dla Mai, mają dziś przywieźć między 12 a 14, wolałabym już teraz bo nie mogę położyć małej spać, bo jak przyjadą i będą go wnosić to ją obudzą, więc czekam niecierpliwie

Cara,śliczności z Adaśka:tak::-),nie mogę się napatrzeć:-D.
Idę robić capuccinko z wkładką czekoladową,która chętna?
Ja się chętnie napiję.:tak::-)

Zapomniałam Wam napisać, że chyba jakaś awaria w ciepłowni, bo już od wczoraj ciepłej wody nie mamy i kaloryfery też zimne.:baffled: Ręcę można sobie odmrozić jak się garnki myje.;-):baffled:

Cara Adaś prześliczny brzdąc mały:-):-)
Inna czekam i czekam i Was nie ma;-)Wyciągaj tą miotłe i przylatujcie:-D
Bąbel padł w wózku z bułaą włapce i teraż spi.Byliśmy na placu zabaw.Mały wreszcie sam nuczył się ślizgac bo do niedawna musiałam go trzymac i nawet na brzuszku się ślizga.Mój synek ukochany.Fotek nieiwle bo miałam wybóra lbo robic fotki albo pilnowac dziecka co by sobie głwoy nie rozwalił.Zaraz ide robić zupke.Wsatnie zje i może jeszcze pojdziemy koło domku z sunią razem jak nie będzie padac bo cosik się chmurzy...
Sikoreczka gdzie jesteś?????

reklama
Do góry