reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Cara,śliczności z Adaśka:-),nie mogę się napatrzeć.
Idę robić capuccinko z wkładką czekoladową,która chętna?
jasmina111
Fan(ka)
Marta - no właśnie, w ulotce jest napisane że na astmę i duszności, a Wy na co dostaliście to lekartswo? Przepraszam ale nie doczytałam. A elocom to na sterydach jest więc widzę że wasza pani doktor to konkretne leki lubi przepisywać.:-)Ja osobiście lubię takich lekarzy tylko żeby powiedzieli matce jakie to leki i jakie są uboczne skutki...
Marta1981
Rodzyneczka
jasminka,najppier chciała przepisać Fenistil ale spojrzała na wiek i stwierdziła,że może Ketotifen brać.Elocom to sąsiadki synek ma.A mam do smarowania nic nie zapisała.Mam trochę maści po Olku i zobaczę co mogę stosować,Olo miał niesterydowy ELIDEL i pomogło.A jak byłam z Olem u dermatologa to zapisał Advantan i Hasceral i kazał dziecku ze skazą masło extra podawać .
anaconda27
styczniówka2006
Czekam na łóżko dla Mai, mają dziś przywieźć między 12 a 14, wolałabym już teraz bo nie mogę położyć małej spać, bo jak przyjadą i będą go wnosić to ją obudzą, więc czekam niecierpliwie
Ja się chętnie napiję.:-)Cara,śliczności z Adaśka:-),nie mogę się napatrzeć.
Zapomniałam Wam napisać, że chyba jakaś awaria w ciepłowni, bo już od wczoraj ciepłej wody nie mamy i kaloryfery też zimne. Ręcę można sobie odmrozić jak się garnki myje.;-)
Cara Adaś prześliczny brzdąc mały:-):-)
Inna czekam i czekam i Was nie ma;-)Wyciągaj tą miotłe i przylatujcie
Bąbel padł w wózku z bułaą włapce i teraż spi.Byliśmy na placu zabaw.Mały wreszcie sam nuczył się ślizgac bo do niedawna musiałam go trzymac i nawet na brzuszku się ślizga.Mój synek ukochany.Fotek nieiwle bo miałam wybóra lbo robic fotki albo pilnowac dziecka co by sobie głwoy nie rozwalił.Zaraz ide robić zupke.Wsatnie zje i może jeszcze pojdziemy koło domku z sunią razem jak nie będzie padac bo cosik się chmurzy...
Sikoreczka gdzie jesteś?????
Inna czekam i czekam i Was nie ma;-)Wyciągaj tą miotłe i przylatujcie
Bąbel padł w wózku z bułaą włapce i teraż spi.Byliśmy na placu zabaw.Mały wreszcie sam nuczył się ślizgac bo do niedawna musiałam go trzymac i nawet na brzuszku się ślizga.Mój synek ukochany.Fotek nieiwle bo miałam wybóra lbo robic fotki albo pilnowac dziecka co by sobie głwoy nie rozwalił.Zaraz ide robić zupke.Wsatnie zje i może jeszcze pojdziemy koło domku z sunią razem jak nie będzie padac bo cosik się chmurzy...
Sikoreczka gdzie jesteś?????
Marta1981
Rodzyneczka
reklama
Podziel się: