reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cara jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!masz cudownego synka który kocha Cię nad życie i już zawsze będziie, to że jest chory jest utrudnieniem a nie uniemożliowianiem.naucz się cieszyć małymi rzeczami: uśmiechem małego na dzień dobry,słodkim buziakiem każdym jego postępem,słońcem za oknem,dobrym słowem,etc.aprawdę jest dużo rzeczy malutkich radości które składsają sie na szczęście

Agatka,bobas,kwiaty i listki oraz barwnik niebieski kupione a kulki to podróba Rafaello.Masa budyniowa(budyń z masłem roślinnym w kostce);-)

Marta dzięku wielkie za odpowiedź i za tą stronkę na pewno z niej skorzystam. Ja tez uwielbiam piec i im bardziej skomplikowane tym beardziej lubie to robic ;-)

Agatka cena na moim opakowaniu to 25 zł. Ale warte tych pieniędzy i na długo starcza.

Dziękuje bardzo:happy2:

Cara spróbuj troszke dystansu nabrać do życia i spojrzeć na wszytsko z innej strony, znajdź stronę pozytywną swojego życia i pielęgnuj ją a wszytsko inne się poukłada prędzej czy później.

Kotś tu o koglu moglu wspominał:-p:-p:-p uwielbiam to jeść ale, trochę sie ostatnio boje i dawno już nie jadałam

Pozytywnego...
Hmmm...
Mam dziecko z idiotą...
Powalona babcie...
Upierdliwych rodzicow.
Zero znajomych...
I na poprawe humoru w niedziele poprawka egzaminu z matmy... Ja noga jestem i nie wiem anwet ile jest 2+2 ;-/...

Duzo pozytywow :p....

Pozytywnego...
Hmmm...
Mam dziecko z idiotą...
Powalona babcie...
Upierdliwych rodzicow.
Zero znajomych...
I na poprawe humoru w niedziele poprawka egzaminu z matmy... Ja noga jestem i nie wiem anwet ile jest 2+2 ;-/...

Duzo pozytywow :p....

Masz wspaniałe dziecko

Znajomych zawsze można poznać

Matmą nie warto si eprzejmowac

a rodziców i babci i tak nie zmienisz wiec nie warto na to zwracac uwagi

Cara mój mały ma dwi wady serduszka 25 lutego dowiedziałamze czeka go operacja nidługo ma azs operacje pokarmowa, przepukline pani doktor mówiła ze bedzie gorzej sierozwijał i gorzej przybierał na wadze ale jest ok ladnie rosnie i dobrze sie rozwija i jest moim najwiehszy szczesciem

Przybyłam, poczytałam, odpowiadam:-p
Ja tak samo:tak:;-):-).
Miałam telefon z pećkola,że z Olka się leje,dzwonię do swego 3 razy - nic,do kumpla z roboty - zostawił tel w domu,bo biura - cisza.Jula wcisnęłam sąsiadce,wzięłam gatki i portki i Nifuroksazyd i do drugiej sąsiadki i jej mąż zawiózł mnie do pećkola i przywiózł i poleciałam do doktorki.Jak nigdy nikogo nie było w poczekalni:szok:.Ugotowałam kisielek i jagody,zobaczymy.Bierze Diarheel i na razie spok.ój ale z imprezy chyba nici:-(.On zawsze na swoje urodziny choruje:tak:.
oj biedulek:-( Dużo zdróweczka dla niego:tak:

Dzień dobry Kobitki :tak:

Wczoraj namówiłam męża na prasowanie i jak na pierwszy raz poszło mu całkiem nieźle :tak:

Amanda dzisiaj marudna pewnie dlatego że ma katarek i trochę pokasłuje :-(ale mam nadzieję że nie rozwinie się z tego żadne chorubsko :dry:
mojego to by się w życiu nie zaprzęgło do tej czynności:baffled: Zdróweczka dla Amandy:tak:

Cara a jeśli chodzi o samotność to masz rację dobija i odbiera siły,po ślubie przeprowadziłam się do poznania a wsyscy zostali mój m. dostawał na głowę jak widział rachunek za telefon więc podłączył mi internet po pół roku próśb w końcu mam kontakt z ludźmi i nie jestem taka nerwowa także chyba musię opłaciło ale kawy nadal nie ma z kim wypić:-(
mały dzisiaj miał humory przy grugim śniadanku próbował mnie nastraszyć
oj tak ja też ciągle sama z dzieciami. Kontakty mam z matką która czasami życ nie daj:dry: A mały słodziak:-D

Dzień Teściowej???????????? Jakiś szaleniec chyba wymyślił ten dzień :wściekła/y:.
W życiu bym nie zadzwoniła.... bez przesady ..... dobrze że ja tylko mini mini oglądam :-D:-D:-D:-D:-D
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Cara,to moje dzieło z chrztu Julka
no pogratulowac:tak::tak: Już się doczekac nie mogę na fotkę dzisiejszego torcika;-)

Swojego czasu usypial przy butli mleka... Ale wystarczyl jeden wyjazd na uczelnie i juz go moja mama ululała po swojemu...

Inaczej jest ryk, drapanie, no i wszyscy kapituluja :-/...
oj z Madzią też problemy z zasypianiem. Ona cycowa zasypiaczka, przestałam jej w dzień dawac to tylko naręczne usypianie wchodzi w grę. A i tu miewa fochy:baffled: Dziś darła jakby ją ze skóry obdzierali. Postawiłam na podłodze i czekałam co będzie. Doszła do mnie na kolanach mi usiadła, wwykrzyczała się, wyryczała i zasnęła na siedząco:-D Czasami trzeba chyba przeczekac:confused:
Adrianek gra w gry na kompiku. Ja troszkę kuchnie ogarniam i obiadek gotuję. No i najważniejsze zrobiłam: remanent w zabawkach dzieci. Wczoraj myślałam że zawału dostanę:baffled: Wchodzę do małych a tam są dwie skrzynie ustawione jedna na drugiej a na samej górze moja uhahana córcia stoi:szok::szok::szok: No i dzisiaj musiałam skrzynie usunąc. Na szafach już mam tyle sprzętów na które się da wleśc:errr: Chyba mi kaskaderka rośnie:sorry2:

reklama
Ja ostatnio to chyba jakis kryzysik mam :-/...
Psychologa by sie odwiedzic przydalo... Albo fryzjera lepiej :p...

Co sadzicie o widzycie u wrozki?:p... Znajoma z roku mnie namawia na wizyte... Moja mama tez kiedys byla... Wrozby sie sprawdzaja co do joty... Hie hie

Do góry