reklama
Lubie ale od jakiegoś czsu się boje surowe jajka jeść....A lubisz kogel - mogel?
Wpadam:-):-)Bodzinka, dzisiaj robię ciasteczka owsiane - wpadaj
Cara ale Ci współczuje..Twój rówieśnik mojego to sobie kloca wyobrażam....
Jestem sama jak palec :-/... Od czasu do czasu ide pietro wyzej pogadac z kuzynką... chociaz to tez ciezko, bo ma tez maluszka :-/...
Nie wyrabiam...
Przyjaciolka jakis czas temu stwierdzila ze woli faceta ode mnie... :-/... Czas z nim jest wazniejszy i lepszy niz wejscie do przyjaciolki na 30 minut na kawe :-/...
Idzcie w cholere z tym wszystkim!! :-/...
Cara87 masz nie ciekawie ale nie powinnaś się załamywać bo masz wspaniałego synka dla którego jesteś wszystkim Trzymaj się dzielnie jesteśmy z Tobą ;-)
A ta dziewucha jakby była Twoją prawdziwą przyjaciółką to na pewno by Cię nie zostawiła :-( przyjaciel nie opuszcza zwłaszcza w trudnych chwilach !
Cara87 masz nie ciekawie ale nie powinnaś się załamywać bo masz wspaniałego synka dla którego jesteś wszystkim Trzymaj się dzielnie jesteśmy z Tobą ;-)
A ta dziewucha jakby była Twoją prawdziwą przyjaciółką to na pewno by Cię nie zostawiła :-( przyjaciel nie opuszcza zwłaszcza w trudnych chwilach !
Co do opuszczania w trudnych chwilach to stwierdzila, ze za kazdym razem jak widzialam ze ma dobry humor, to go jej specjalnie psulam swoimi problemami...
Ot jak to facet wszystko zrujnuje :-)...
Co do opuszczania w trudnych chwilach to stwierdzila, ze za kazdym razem jak widzialam ze ma dobry humor, to go jej specjalnie psulam swoimi problemami...
Ot jak to facet wszystko zrujnuje :-)...
Cóż mogę powiedzieć też taką znajomą miałam (bo przyjaciółką jej nie mogę nazwać )twierdziła że denerwuje ją moje podejście do życia i mami ma dosyć słuchania moich problemów ....
....kontakt się urwał i się bardzo cieszę..
takimi ludźmi nie wart sobie życia zaśmiecać ;-)
Cara problem nie tkwi w facecie tylko w niej to ona Cię zostawiła i nawet jeśli on by ją do tego zmuszał a ona byłaby prawdziwą przyjaciółką to trwała by przy Tobie nie próbuj jej tłumaczyć bo zachowuje sie jak świnia przepraszam za to określenie a to że masz w tej chwili problemy i psujesz jej humor (o zgrozo) nie musi trwać wiecznie
Kobitki ja zmykam na spacerek bo mała tak marudzi że szok sama nie wie czego chce nawet nie mogę spokojnie poczytać a co mówić odpisać Na dworku może w końcu zaśnie.....
Wszystkim choraskom życzę zdrówka
Do później :-)
Ps.Nie rozpisujcie się za bardzo
Wszystkim choraskom życzę zdrówka
Do później :-)
Ps.Nie rozpisujcie się za bardzo
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Cara mam nadzieje że jednak ci się ułoży w życiu i będziesz szczęśliwa! Życzę ci tego z całego Serca!
Martuś kochana jestes! Dziękuje ślicznie za przepisik ;-)
Martuś kochana jestes! Dziękuje ślicznie za przepisik ;-)
reklama
sewa
mamuśka ;-)
pamiętasz może jaka jets tego cena mniej więcej
Agatka cena na moim opakowaniu to 25 zł. Ale warte tych pieniędzy i na długo starcza.
Podziel się: