reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

Jestem sama jak palec :-/... Od czasu do czasu ide pietro wyzej pogadac z kuzynką... chociaz to tez ciezko, bo ma tez maluszka :-/...

Nie wyrabiam...
Przyjaciolka jakis czas temu stwierdzila ze woli faceta ode mnie... :-/... Czas z nim jest wazniejszy i lepszy niz wejscie do przyjaciolki na 30 minut na kawe :-/...

Idzcie w cholere z tym wszystkim!! :-/...

Cara87 masz nie ciekawie ale nie powinnaś się załamywać bo masz wspaniałego synka dla którego jesteś wszystkim :tak: Trzymaj się dzielnie jesteśmy z Tobą ;-):tak:
A ta dziewucha jakby była Twoją prawdziwą przyjaciółką to na pewno by Cię nie zostawiła :-( przyjaciel nie opuszcza zwłaszcza w trudnych chwilach !:dry:

Swojego czasu usypial przy butli mleka... Ale wystarczyl jeden wyjazd na uczelnie i juz go moja mama ululała po swojemu...

Inaczej jest ryk, drapanie, no i wszyscy kapituluja :-/...

Cara87 masz nie ciekawie ale nie powinnaś się załamywać bo masz wspaniałego synka dla którego jesteś wszystkim :tak: Trzymaj się dzielnie jesteśmy z Tobą ;-):tak:
A ta dziewucha jakby była Twoją prawdziwą przyjaciółką to na pewno by Cię nie zostawiła :-( przyjaciel nie opuszcza zwłaszcza w trudnych chwilach !:dry:

Co do opuszczania w trudnych chwilach to stwierdzila, ze za kazdym razem jak widzialam ze ma dobry humor, to go jej specjalnie psulam swoimi problemami... ;)
Ot jak to facet wszystko zrujnuje :-)...

Co do opuszczania w trudnych chwilach to stwierdzila, ze za kazdym razem jak widzialam ze ma dobry humor, to go jej specjalnie psulam swoimi problemami... ;)
Ot jak to facet wszystko zrujnuje :-)...

Cóż mogę powiedzieć też taką znajomą miałam (bo przyjaciółką jej nie mogę nazwać )twierdziła że denerwuje ją moje podejście do życia i mami ma dosyć słuchania moich problemów :baffled: ....
....kontakt się urwał i się bardzo cieszę..:tak:
takimi ludźmi nie wart sobie życia zaśmiecać ;-)

Cara problem nie tkwi w facecie tylko w niej to ona Cię zostawiła i nawet jeśli on by ją do tego zmuszał a ona byłaby prawdziwą przyjaciółką to trwała by przy Tobie nie próbuj jej tłumaczyć bo zachowuje sie jak świnia przepraszam za to określenie a to że masz w tej chwili problemy i psujesz jej humor (o zgrozo) nie musi trwać wiecznie

Kobitki ja zmykam na spacerek bo mała tak marudzi że szok :szok: :no: sama nie wie czego chce:baffled: nawet nie mogę spokojnie poczytać a co mówić odpisać :no: Na dworku może w końcu zaśnie.....

Wszystkim choraskom życzę zdrówka :-D

Do później :-)

Ps.Nie rozpisujcie się za bardzo :-D

Cara mam nadzieje że jednak ci się ułoży w życiu i będziesz szczęśliwa! Życzę ci tego z całego Serca!

Martuś kochana jestes! Dziękuje ślicznie za przepisik ;-)

reklama
Do góry