reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

do takich rzeczy zawsze trzeba podejsc z dystansem....
U nas wrozka pyta sie co interesuje - klopoty, milosc czy przyszlosc...

Ja wybiore... milosc ;)

reklama
Ja już po obiadku. Jadłam i czytałam, obiad zjadłam i nadal czytałam. Ale doczytałam.;-):-D

Cara widze, że masz ciężki okres. Ja też mam już mało znajomych -wszyscy mają swoje sprawy -pracują i nie mają tyle czasu na spotaknia co np. ja. Ale najczęściej spotykam się z koleżanką, którą spotkałam na placu zabaw.Mamy wspólne tematy, bo między naszymi smykami jest 5 tygodni różnicy. Teraz rzadziej się widujemy, bo ona poszła do pracy, a mały do przedszkola, ale żeby się widywać to ja zmieniłam pory spacerów, tak żebyśmy mogły się spotkać jak już odbiera synka z przedszkola. Więc może zamiast narzekać weź się w garść, ubierz siebie i małego i idźcie na spacerek. Przewietrzycie się i może spotkasz i poznasz jakąś inną mamę.:tak: Sorki za mocniejsze słowa, ale czasem jest coś takiego potrzebne. Pozdrawiam. I trzymam kciuki za to, by było lepiej.:-)

Ja do wróżki może i bym się wybrała, ale za bardzo się boję, że usłyszę coś czego nie chciałabym usłyszeć. Dlatego wierzę, że przede mną jeszcze wiele dobrego.:-)

Marta buziaki i dużo zdrówka dla Ola.:tak:

Cara mój mały ma dwi wady serduszka 25 lutego dowiedziałamze czeka go operacja nidługo ma azs operacje pokarmowa, przepukline pani doktor mówiła ze bedzie gorzej sierozwijał i gorzej przybierał na wadze ale jest ok ladnie rosnie i dobrze sie rozwija i jest moim najwiehszy szczesciem
Buziaczki kochana.Dla Ciebie i Małego.No i będzie dobrz.Musi być bo wszystkie forumkowe cioteczko dobre myśli przesyłają.:-):-):-)

Boję się też, że mogłabym naginać swoje życie do tego co mi powie :tak:
O dokładnie dlatego się nie wybieram:tak::tak::tak:
je dziecko samodzielnie je rosołek.Nie podchodze nawet bo krzyczy.Od niedzieli je wszystko sam, nie pozwala sie karmić.Wieć musz gęste zubki gotować.No i mam więcej sprzatania ale ile radości Karoleczka:-):-)Robie scrapkowe sprzątanie na kompiku:tak::tak:

a jeśli chodzi o wróżkę to byłam dwa lata temu i powiedziała że będę z moim m. małżeństwem za pięć może sześc lat a dziecko to jeszcze późniejno i proszę jak się sprawdziło, za to mojej mamie powiedziała w tym samym czasie ze za jakieś półtora roku będzie babcią oce mnie i w przeciągu roku będzie ślub mama nie owiedziała mi prawdy żeby nie "przyspieszać" a i tak się sprawdziło
ale póki co się nie wybieram

Dziewczyny jestescie szalone poprostu:szok: 10 stron niespełna 4 godziny???
No ale udało mi się przebrnąć:-)
Marta tort ekstra:-)
Cara nie martw sie co nas nie zabije to nas wzmocni...
Madźka ja nie znoszę kawy, nigdy jej nie piłam dopiero teraz przy tej diecie musiałam zacząć:-) Ale dam rade mam nadzieję:-)
Wszytskim chorym zdrówka:-)
a kturas pytała jakich kropel używam to właściwie nie są krople tylo taki spray nasivin soft zawsze sobie szybko radzi z katarem:-)
A eurespal jest na zapalenie dolnych dgóg oddechowych:-) Często go podaję przy kaszlu:-) Jest dobryt:-)
Ide kupić rybkie bo samochód pod dom zajechał z rybami:-D:-D

Bodzinka, to ci dopiero :-):-). Teraz już smakosz będzie, a mama musi szlifować menu, żeby synu rósł jak na drożdżach;-);-). Fajnie:-)

Małagosiunia, ryby ci pod dom podjeżdżają:confused::confused: Taka to pożyje:blink::blink:

mam wrażenie, że jakieś lobby teletubisiowe sie zalęgło na BB:confused::confused:

reklama
Madźka no i kupiłam sobie coś co nazywa się polędwica z dorsza:-) Bez ości ale cena 18zł za kg:-( No nic to do mojej dietki więc musiałam kupić:-)
My właśnie oglądamy tubisie:-Dhihi

Do góry