reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Druga kawka wypita, trzeba troszkę na odkurzaczu polatać
Dawid mógłby zasnąć. Trzeba tu trochę ogarnąć.
A dzisiaj to mi się gotować nie chce... ale naprawdę...
no nic do roboty odkurzacz już powarkuje w kącie.
pa pa i do potem

reklama
a może by tak ustanowić dzień synowej? w końcu my musimy mieć mocniejsze nerwy od teściowych ja do mojej nie zadzwonie bo nie modę sie narzucać ze swoim towarzystwem a w ogóle to ja nie zasłużyłam na dostąpienie zaszczytu rozmowy z nią ostatnio nie byłam najmilsza

Tort cudo :o...

czarnulka22Hmmm... no prawie przyprawil mojemu malemu przyrodnie rodzenstwo... pocieszal sie po tym jak go zosawilam ;).. Po kilku miesiacach mnie przeblagał zebym wrocila...
Pytam sie - spałes z jakas laska?
odp - nie no co ty, mogl bym tylko z toba...

ta... :-/... Wyetarczylo wejsc na gg, i poczytac jak jego owczesna laska zali mu si eze okres sie jej spoznia... :-/... Do tego ta dziw.... twierdzila ze wciaz z nia sypial nawet po tym jak do mnie wrocil...
:-/... Ten sie wciaz wypiera...

:-/...

reklama
anula, każdy dzień bez teściowe to święto synowej:-p:-p:-D:-D:-D:-D

Dobre :-)

Poradzcie cos... Moj maly nie chce zasypiac inaczej niz lulany na rekach :(... Kloc ma 11 kilo, dlugi jest... Nie daje tak rady.... Do tego histeria jest jak ja proboje go uspic, bo przyzwyczail sie do mojej mamy :-/...

Wogole usypianie to koszmar!! tak jak wstał o 9, tak pewnie padnie (o ile padnie) o 15, pozniej o 23 :-/... W nocy pobudka kolo 3 i idzie spac o 5 - 6...

juz mielismy 3 leki na uspokojenie od neurologa... Nic :-/

Do góry