W doopie mam to wszystkoMiała byc tesciowa i co???Nawet nie dzwoni a jak durna zapierdzielam.Mały marudny od rana, ciagle czegos chce zeby jeszcze wiedzaił czego.Sukienke na allegro szwagierce zamówiła, na meile nikt nie odpowiada, kasy tez jeszcze na kiecke nie dostałam a za pobraniem ma byc, tesciowa miala przywiezc.DOSC...ide konczyc sprzatac
reklama
Cara współczuje szczerze! Choć sama mam podobnie ze znajomymy bo Ja jestem Wrocławianką i przeprowadziłam się na śląsk do męża ;-) A czym twój m się zajmuje ? bo ja chyba nie doczytałam wcześniej ;-)
A. jest windykatorem terenowym. Sciaga kase od ludzi...
B. producent muzyczny - dj jak kto woli... Produkuje i wydaje swoje kawalki... :-/... Hooj mnie strzelał, jak zmaiast siedziec z dzieckiem, to tylko - mkomp i jazda z robieniem kawalkow... :-/...
No i oczywiscie te "fanki" :-) wole nie wiedziec ile z nich wyladowalo u niego w lozku... Ponoc zadna... ta jasne...
jasmina111
Fan(ka)
Ja się nawet zastanawiałam czy szpilek nie założyć ale stwierdziła, że głupio by przy dresach wyglądały
jak ja lubię taki humorekpozdrawiam:-)
czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
Marta1981 Juz nie mogę sie doczekać by zobaczyc torcik gotowy ;-) A masz moze stronki gdzie sie inspirujesz torcikami lub przpisami?
Agatka_BB
IX Lachon BB
Mam nadzieje ,ze moja si enie dowie o tym "wspaniałym" swiecie pomimo tego ze mieszkamy w jednym domu to nie mam zamirau slowa pisnac na ten temat ehhhh nie lubie takich "swiat"
Marta1981
Rodzyneczka
Wyluzuj,strzel sobie habatkę z prądem albo cuś na podobę,wskocz do wanny z pianką i lej na wszystko;-).W doopie mam to wszystkoMiała byc tesciowa i co???Nawet nie dzwoni a jak durna zapierdzielam.Mały marudny od rana, ciagle czegos chce zeby jeszcze wiedzaił czego.Sukienke na allegro szwagierce zamówiła, na meile nikt nie odpowiada, kasy tez jeszcze na kiecke nie dostałam a za pobraniem ma byc, tesciowa miala przywiezc.DOSC...ide konczyc sprzatac
Mam nadzieje ,ze moja si enie dowie o tym "wspaniałym" swiecie pomimo tego ze mieszkamy w jednym domu to nie mam zamirau slowa pisnac na ten temat ehhhh nie lubie takich "swiat"
Hehe matka tego mojego m. raczej sie cieszy ze jej synowa nie jestem ... Hie hie hie
Marta1981
Rodzyneczka
Napiszę na GG,jakby która chciała to pisać.Marta1981 Juz nie mogę sie doczekać by zobaczyc torcik gotowy ;-) A masz moze stronki gdzie sie inspirujesz torcikami lub przpisami?
Napiszę na GG,jakby która chciała to pisać.
Piec akurat lubie ... wiec musisz sie koniecznie pochwalic gotowym arcydziełem :-)
reklama
jasmina111
Fan(ka)
Dzień Teściowej???????????? Jakiś szaleniec chyba wymyślił ten dzień .
W życiu bym nie zadzwoniła.... bez przesady ..... dobrze że ja tylko mini mini oglądam
W życiu bym nie zadzwoniła.... bez przesady ..... dobrze że ja tylko mini mini oglądam
Podziel się: