reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Matko dziewczyny,ale wy pędzicie:szok::szok:. Przeczytałam wszystko,ale nie jestem w stanie poodpisywać:zawstydzona/y:. Mój Kuba właśnie usnął:baffled:. Już sobie wyobrażam moją dzisiejszą nocke:nerd:

Bodzia no brzusio dość duży,ale ja w ciąży też do małych nie należałam przytyłam w jednej 30 a w drugiej 28 kilo:dry:. To i tak,że udało mi się wrócić do figury - z wyjątkiem brzucha:wściekła/y:, ale nad tym już pracuję.

Sewa nieciekawa sytuacja z teściami.:no:
Jaśminka niezla przygoda z kotem:szok:. Rzeczywiście może naucz się zwracać do zwierząt po angielsku;-):-D:-D.
No i więcej nie pamiętam:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Bodzia no brzusio dość duży,ale ja w ciąży też do małych nie należałam przytyłam w jednej 30 a w drugiej 28 kilo:dry:. To i tak,że udało mi się wrócić do figury - z wyjątkiem brzucha:wściekła/y:, ale nad tym już pracuję.
Ja na plusie 22 kilo zaliczyłam i teraz jeszcze troszkę wieksza jestem niż przed Szymkiem. O moim 36 to chyba narazie pomarzyć mogę:baffled::baffled:. ale codziennie sobie obiecuję , ze już jutro się wezme...;-)

Madźka przyjdzie czas to się zmobilizujesz - zobacz jak ja długo czekałam, no ale przede mną dwa wesela to trzeba jakoś wyglądać;-):tak:

Gardło mnie boli:-:)-:)-(Buuuuuuu
no to syropek,,,albo amolek z herbatka gorąca cytruka i miodem,,,

A ja sprawdzam cwieczneia cąły czas,mam geometrie,,jak ja jej nie cierpie,mus mierzyc katy linie rown i prost,,,łe,,,a mam lenia,,,jeszcze 8 cwiczen,,w kazdym 12 stron,,,buu
len ze mnieee

Ewcia ty jej nie cierpisz,ale przynajmniej umiesz - ja to dopiero w szkole z geometrią się męczyłam nienawidziłam jej:no::baffled:
Gdybym była w tej dziedzinie dobra to bym ci pomogła,a tak to niestety,ale jak bedziesz miała do sprawdzania algebrę to bardzo chętnie;-)

reklama
Do góry