reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Rety! Muszę się odpiąć od kompa, bo prawie cały dzień dziś przy nim siedzę :szok::szok::szok: muszę odkurzyć, bo Jędrek ciastoliną się bawił :tak: nie muszę chyba mówić co mam na dywanie :baffled::baffled::baffled: dobrze, że to się spoko sprząta :tak:
boszeeeee,,ja tyz ,,tylko wracamz pracy i od razu kompik,,ja pikoleee
musze isc na odwykkkkkkkk:zawstydzona/y:

reklama
Już myślałam, że nie nadrobię.:-D
Już po wizytacji. Nawet było spoko, gdy nie weźmie się pod uwagę głupich uwag i przemyśleń mojego teścia.:baffled::confused2: Ale jak byli, to obskoczyłam przedszkola, żeby Maciusia zapisać. I się załamałam.:-( Bo on rocznikowo 2004, więc nabór był w zeszłym roku i w 4-latkach jest jedno miejsce. No i jeżeli nikt inny się nie zgłosi (z dzieckiem z rocznika 2004), to Macio ma szansę.:wściekła/y: Ale się wkurzyłam, wcześniej pozamykali przedszkola, a teraz nie ma miejsc. Ech, szkoda gadać.:-(

Cara jestem pod wrażeniem. Dzielna kobietka jesteś.:tak: Dużo zdrówka życzę małemu, a Tobie cierpliwości.:-)

ja jakaś dziwna jestem bo od nikogo nie lubię słuchać dobrych rad.:szok::szok::szok:
No to ja też jestem dziwna, bo ja też nie lubie dobrych rad.:-D

Ja się już troszkę odsprzątałam.:tak:Teraz mi się kluchy gotują. Madzia mega śpiąca i marudzi:baffled: Adrian "sprząta", wieczorem wam wrzucę fotki jak to wygląda w jego wykonaniu:dry:
Co do teściowej to moja rad wcale nie udziela, a przyjeżdża do nas tylko w listopadzie;-) My trochę częściej tam jesteśmy. To mi pasi tylkotroszkę Adrian tęskni:-(
Spadam dac rodzince amciu;-)

ja na przychodznię nie mam co narzekać pani doktor jest super,mój ginekolog też ok państwowy i na termin czekam jakiś tydzień ale w sobotę pediatry dla malego państwowo nie znalazłam pogotowie też musiałam odpuścić bo najwcześniej za trzy godziny masakra ale już znalazłam prywatnego na nagłe wypadki od pani doktor małego zresztą

asiulinka twoj maly z tego rocnzika co moj,,tlyko moj juz chodiz do peckola,,zgodnie z rocnzikiem,,,ciezko bedzie,,bo teraz amlo miejsc w peckolu..

Bodzia bombowe,,super sprawa,,ja tez to lubilam robic,,kurcze mus poszukac,moze ot mam,,a dodatkow tych mialam pol kompika,az m krzyczal,ze zawalam go smieciami,hihi

Bodzinka ale brzusio!!
Ja mialam chyba polowe tego!!
Znajomi zorientowali sie ze jestem w ciazy gdzies w 6 - 7 miesiacu... Bo dopiero zaczelo byc cokolwiek widac...
Nawet ciuchow nie musialam specjalnie kupowac... Tylko jedne spodnie specjalnie ciazowe, i jedna tunike...

sikoreczka not o bedziemy czekali na fotty...

anula to dobrze miec takiego lekarza,ja tez taiego dla malego priv,,w razie wu,,chociaz juz 3 razy tam bylam,,,ale on mi pasi,,tlyko 50zl kasuje,,ale dla dziecka wsyztsko,,,

reklama
Bodzinka ale brzusio!!
Ja mialam chyba polowe tego!!
Znajomi zorientowali sie ze jestem w ciazy gdzies w 6 - 7 miesiacu... Bo dopiero zaczelo byc cokolwiek widac...
Nawet ciuchow nie musialam specjalnie kupowac... Tylko jedne spodnie specjalnie ciazowe, i jedna tunike...
no ja to samo mialam,,,,zero brzuszka do 6 miesiaca...

Bodzia spory domek mial malyyy:-)

Do góry